[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
- szczurus_89
- Forum Audi 80
Koszt navi na allegro jest od 600zl do 1200zł zależy czy ma polskie menu i czy ma mapę polską I trzeba pamiętać żeby czytała format płyt DX bo tylko na takiej navi da się odtworzyć polską mapę <ok> A fotostory z rezania kratek nie robiłem bo nie wiem czy się jeszcze komuś to przyda a fotki chyba jakieś mam <ok>sp.olsztyn pisze:można się dowiedzieć jaki pi razy drzwi koszt tej pięknej NAVI. Gdzie takiego cuda szukać?
Jest gdzieś fotostory z rezania kratek ??
Pzdr.
Pozdro
Dziękuje wszystkim za tak miłe słowa
A najbardziej już nie mogę się doczekać założyć zderzaczek przedni od S2/Competition i spryski od Solskiera
Zrobię napewno ale jak skończę środek na tip top bo jeszcze nie mam zrobionych podświetlanych przycisków o grzanych foteli wczoraj wrezałem włącznik quattro :mrgreen: bo zrobię z niego przycisk do spryskiwaczy lamp :mrgreen: I wpakowałem też do środeczka siedzenia kubełkowe recaro od a6 c4 tylko właśnie sanki są mi potrzebne od strony kierowcy bo u mnie nie było z regulacją i teraz tylko na szybko wpakowałem fotel i jest krzywo Ale są mega wygodne nawet bym się nie spodziewał, tak trzymają ciało na zakrętach że :shock:K2 pisze:jakieś fotki w nocy porób jak możesz.
A najbardziej już nie mogę się doczekać założyć zderzaczek przedni od S2/Competition i spryski od Solskiera
W nocy myślę co by tu jeszcze zrezać a w dzień już to rezam <ok>kiedy ty śpisz. tylko modujesz tą swoją niunie po nocach
A tu moje nowe alufelgi na wiosne <rotfl2>
Nowa wlepa która dostałem na zlociku od kolegi Dziki
I ktoś prosił o zdjęcie środeczka tez wklejam trochę już stare
A tutaj fotki jak rezałem te krateczki niestety tylko 4 fotki
Najpierw obcinamy górę do odpowiednich wymiarów
Następnie obcinamy dół i szlifujemy go na równo
Następnie szlifujemy ten "pypek" do regulowania nawiewem góra dół do mniejszych wymiarów co by zachować proporcje <ok>
Następnie sklejamy wszystko do kupy i jest już gotowa mini krateczka <ok>
Pozdro