Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 2.0 ABT]Swap

Wszystko co tyczy się silników rzędowych czterocylindrowych.
Myciej
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Myciej » 18 mar 2009, 21:29

Teamt moze i był ale napewno "podobny".
Jednak temat założyłem po to ,aby poznać opienie klubowiczów na temat swap-ow nie konkretnego silnika tylko jakiego najlepiej co potrzebne czy opłacale czy nie.Jezeli nie opłacalne to dlaczego??Czy jest jakiś fajny silnik mocny pasujacy do audi 80 ABT.
Nie chodziło mi o jedna konkretna rzecz dlatego założyłem temat.

Zdecydowałem sie "być" na forum więc przyjmuje wszelkie zasady.

PS.Zamiast pisania" to juz było używaj szukajki..."itd odpowiedzielibyście kilkoma słowami.
A jeżeli nie chcecie to nie piszcie nic.Takie jest moje zdanie na ten temat.Ale wiadomo tu rządzą Admini.:)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 18 mar 2009, 21:37

Myciej pisze:PS.Zamiast pisania" to juz było używaj szukajki..."itd odpowiedzielibyście kilkoma słowami.
A jeżeli nie chcecie to nie piszcie nic.Takie jest moje zdanie na ten temat.Ale wiadomo tu rządzą Admini.:)
I dlatego Nas powinno sie słuchać.

Jeśli ktoś mówi, że temat już był poruszany, to chyba najlepiej zajarzyć do archiwum i masz z mety odpowiedz na swoje pytanie, nie musisz czekać, ąz jakiś łaskawy user Ci odpisze, i ważne też, kto odpisze, więcej wagi bym kład na konkretne odpowiedzi, a takie można często znaleźć w archiwum. Więc jeśli Ci mówię, że dobrze by było gdybyś zajrzał do szukajki to nie mam nic złego na myśli.

Marcys_s
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Marcys_s » 19 mar 2009, 08:58

odpowiem ci bez szukaczki.... ze swapa ABT na jakiekolwiek 5 cyl z turbo lub bez pod maska pasuja ci:
-Fizycznie skrzynia choc inne przelozenia
-zbiorniczki wyrownawcze
-Serwo hamulcowe
To wszystko co pasuje. i jak ci pisalem ze uzywaj szukaczki to znaczy je juz kilkanascie razy odpowiadalem forumowiczom na identyczne pytanie. I zanim zaczniesz jezdzic po ludziach wypadaloby zobaczyc kto juz zjadl zeby na swapach np FranoF1 (1.8T), Edd (2.2T), Skaza80(2.3 20v) - przepraszam jesli o kims zapomnialem, napisac do nich pw z zapytaniem o ceny itp. Wez sobie Etke zobacz jaki silnik chcesz i spisuj nr osprzetu i zobaczysz co sie bedzie zgadzalo w twoim ABT.

Myciej
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Myciej » 19 mar 2009, 11:07

Ok.

Prepraszam Marcy's troche mnie wtedy poniosło bo miałem zły dzień.
Jestem wdzieczyny ze chcieliscie pomoc.Choc naprawde przegladalem szukajke i na niektore pytanie nie znalazlem odpowiedzi dlatego zalozylem temat ;]

Pozdrawiam

Maciej

Ps. Mozna zamknąć temat

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki czterocylindrowe”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl