Teamt moze i był ale napewno "podobny".
Jednak temat założyłem po to ,aby poznać opienie klubowiczów na temat swap-ow nie konkretnego silnika tylko jakiego najlepiej co potrzebne czy opłacale czy nie.Jezeli nie opłacalne to dlaczego??Czy jest jakiś fajny silnik mocny pasujacy do audi 80 ABT.
Nie chodziło mi o jedna konkretna rzecz dlatego założyłem temat.
Zdecydowałem sie "być" na forum więc przyjmuje wszelkie zasady.
PS.Zamiast pisania" to juz było używaj szukajki..."itd odpowiedzielibyście kilkoma słowami.
A jeżeli nie chcecie to nie piszcie nic.Takie jest moje zdanie na ten temat.Ale wiadomo tu rządzą Admini.
Pozdrawiam
[B4 2.0 ABT]Swap
I dlatego Nas powinno sie słuchać.Myciej pisze:PS.Zamiast pisania" to juz było używaj szukajki..."itd odpowiedzielibyście kilkoma słowami.
A jeżeli nie chcecie to nie piszcie nic.Takie jest moje zdanie na ten temat.Ale wiadomo tu rządzą Admini.
Jeśli ktoś mówi, że temat już był poruszany, to chyba najlepiej zajarzyć do archiwum i masz z mety odpowiedz na swoje pytanie, nie musisz czekać, ąz jakiś łaskawy user Ci odpisze, i ważne też, kto odpisze, więcej wagi bym kład na konkretne odpowiedzi, a takie można często znaleźć w archiwum. Więc jeśli Ci mówię, że dobrze by było gdybyś zajrzał do szukajki to nie mam nic złego na myśli.
odpowiem ci bez szukaczki.... ze swapa ABT na jakiekolwiek 5 cyl z turbo lub bez pod maska pasuja ci:
-Fizycznie skrzynia choc inne przelozenia
-zbiorniczki wyrownawcze
-Serwo hamulcowe
To wszystko co pasuje. i jak ci pisalem ze uzywaj szukaczki to znaczy je juz kilkanascie razy odpowiadalem forumowiczom na identyczne pytanie. I zanim zaczniesz jezdzic po ludziach wypadaloby zobaczyc kto juz zjadl zeby na swapach np FranoF1 (1.8T), Edd (2.2T), Skaza80(2.3 20v) - przepraszam jesli o kims zapomnialem, napisac do nich pw z zapytaniem o ceny itp. Wez sobie Etke zobacz jaki silnik chcesz i spisuj nr osprzetu i zobaczysz co sie bedzie zgadzalo w twoim ABT.
-Fizycznie skrzynia choc inne przelozenia
-zbiorniczki wyrownawcze
-Serwo hamulcowe
To wszystko co pasuje. i jak ci pisalem ze uzywaj szukaczki to znaczy je juz kilkanascie razy odpowiadalem forumowiczom na identyczne pytanie. I zanim zaczniesz jezdzic po ludziach wypadaloby zobaczyc kto juz zjadl zeby na swapach np FranoF1 (1.8T), Edd (2.2T), Skaza80(2.3 20v) - przepraszam jesli o kims zapomnialem, napisac do nich pw z zapytaniem o ceny itp. Wez sobie Etke zobacz jaki silnik chcesz i spisuj nr osprzetu i zobaczysz co sie bedzie zgadzalo w twoim ABT.