[1.9TD AAZ] Jak zmniejszyć spalanie, pomocy!.
- speed_killer
- Forum Audi 80
- speed_killer
- Forum Audi 80
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
w pasku u kumpla wyjmowaliśmy katalizator ale oprócz tego że lekko głośniej chodzi nie ma żadnych efektów.szkoda było tylko naszej pracy.a co do badań technicznych to pokaż mi zakład diagnostyczny w którym sprawdzają spaliny bo ja w kilku byłem i jeszcze nigdy nie sprawdzali...speed_killer pisze:Wywalam kata poprzez wyciecie go czy wybicie??? Możesz rzucic link?? Aha i czy po wywaleniu kataliatora przejde badania techniczne?? (spaliny)
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
no tak ale chyba może się przyczepić jak masz wpisane w dowodzie że ma katalizator.niektóre samochody tak mają wpisane i wtedy może się przyczepić.a w takim przypadku skąd diagnosta może wiedzieć że dany model miał katalizator a inny nie miał?? moi kumple mają obydwoje passaty b3.jeden ma katalizator a drugi nie ma i oryginalnie tak było montowane więc skąd diagnosta może wiedzieć że był jak jeden model miał a drugi nie??
dokladnie tak samo zrobilem u siebie i u ojca w a4 1.6benzgrinch pisze:... Ja zostawiłem pustą puszkę i jak widać jeździ jak należydubbler pisze:Dokładnie, kat do wywalenia na pewno po tylu latach, zapchał się. Tylko nie zostawiaj samej puszki czy nie kupuj przepustnicy tylko normalny tłumik, są na allegro takie