[b3 1,6d]szara myszka sprzedana :-/
Klapa może jest minimalnie krzywo, ale nie aż tak strasznie.dardaw2 pisze:No i pięknie wyglądają lampki na sreberku Tylko klapę coś musisz spasować.
Zawsze chciałem zobaczyć jak by to wyglądało na mojej B3
[ Dodano: 2009-05-02, 13:04 ]
znaczka audi nie będzie. Wole jak jest czysto.wujo1 pisze:super to wygląda ale jak byś też przykleił znaczek audi jeszcze bardziej by podkreśliły walory dupci
[ Dodano: 2009-05-02, 13:04 ]
Niki20 pisze:Spiczi good job <ok> Ocenimy na spocie
Niki20 na spocie będziesz mógł sobie nawet po dotykać <ok>
[ Dodano: 2009-05-02, 13:08 ]
Masz racje że są węższe. Więc teraz wypada szukać innych na klape :lol: , a tak serio to tył zostanie tak jak jest, choć zastanawiam się co zrobić z końcówką wydechu. Założył bym coś nowego, ale nie mam pomysłu:/ Może ktoś podpowie co pasuje? Wiem ze to diesel i ori końcówki były zagięte do ziemi, ale silnik jest po remoncie i nie dymi więc mogła by być jakaś prosta końcówka.kaczaza5 pisze:Malinka :mrgreen:
Jedno w lampach z avanta jest do d**y Są wyższe niż te wewnętrzne, ale i tak odejmują autku parę latek
I widzę Krzysiu, że Tobie też został ślad po kółkach na klapie ?
...
A ślad po kółkach został, ale może jak będe polerował to troche zniknie
[ Dodano: 2009-05-02, 13:11 ]
wiem <lol> zawiechy <ok> myślę tak nad nią, ale jak się przyjrzałem autu i pomyślałem jak będzie wyglądać jak go położę 4cm na dół to na dziurach które sa koło mnie mogę mieć problem z jazdą :roll: , ale na -20/-20 chętnie bym się skusił, choć wiem że nie będzie aż takiego efektuMetal pisze:Krzysiu Ty wiesz czego mi jeszcze brakuje :mrgreen: a tak to bardzo ładna i bardzo się zmieniła od początku
Dziękuje za wszystkie komentarze i prosze o jeszcze <ok>
Też tak myślałem ale nie da rady. I Tempem brałem i G3 na mokro i ślady nadal są. U mnie na klapie widac Audi 80 i diesel. Ale po polerce jest efekt. mniej widoczne ale jednak widac.spiczi pisze:A ślad po kółkach został, ale może jak będe polerował to troche zniknie
PS: Czym tak ładnie zegarki oświetliłeś ??
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Prawie wszystkie mody jaknajbardziej na plus <ok>
Nie podobają mi sie kierunki z Avanta (zabierają cały urok B3, ale to tylko moje zdanie) oraz pozbywanie sie znaczków, to tak jakby sie ktoś wstydził marki i modelu auta, którym jeździ
Uruchom obrotek, podejrzewam, że przewód idący od alternatora do obrotka jest odłączony albo podłączony pod zły zacisk, musi być podłączony pod W, inaczej obrotomierz działać nie będzie, miałem ten problem u siebie, po podłączeniu pod W obrotek działa.
[ Dodano: 2009-06-09, 12:06 ]
No i przydałaby sie blenda z 90tki, ja mam i jak dla mnie super to wygląda, zwłaszcza z ori kierunkami <ok>
Nie podobają mi sie kierunki z Avanta (zabierają cały urok B3, ale to tylko moje zdanie) oraz pozbywanie sie znaczków, to tak jakby sie ktoś wstydził marki i modelu auta, którym jeździ
Uruchom obrotek, podejrzewam, że przewód idący od alternatora do obrotka jest odłączony albo podłączony pod zły zacisk, musi być podłączony pod W, inaczej obrotomierz działać nie będzie, miałem ten problem u siebie, po podłączeniu pod W obrotek działa.
[ Dodano: 2009-06-09, 12:06 ]
No i przydałaby sie blenda z 90tki, ja mam i jak dla mnie super to wygląda, zwłaszcza z ori kierunkami <ok>