Wczoraj dodałem post, na który nikt nie mógł odpowiedzieć, a na dodatek został usunięty poniżej wklejam powód usunięcia.
Powód: Post niezgodny z regulaminem. Do tego temat nieraz poruszany na forum.
z pierwszym się zgodzę, ale to że temat poruszany był na forum z tym się nie zgodzę ponieważ wszędzie jest pisane o nowszym typie przełącznika a nie o tym co mnie interesuje , dlatego wklejam ponownie mój post i nadal czekam na jakieś propozycje rozwiązania z góry dzięki wszystkim którzy się zainteresują moim tematem i pomogą w rozwiązaniu problemu

Mam pewien problemik, .... około 5 miesięcy temu wymieniłem pająka bo miałem problemik gdy włączałem kierunek zapalały się długie... pająka kupiłem ze szrotu za 100 zł bo nowy kosztował około 280 zł, dodam, że mam Audi 80, B3, 87r. i pająka mam nierozbieralnego taki z kwadratowymi przełącznikami. Teraz mam znowu z nim problem mianowicie nie mam świateł mijania gdy włącze światła na 1 - są pozycje na 2- też pozycje (powinny być mijania), ale jak wracam z pozycji 2 na 1 to w połowie przełączania pojawiają się mijania.
Czy muszę wymieniać znowu całego pająka??
Czy jest możliwość rozebrania tej części?? - jakoś rozwiercić nity, a później skręcić/albo skleić?
Ewentualnie może lepiej wymienić na ten nowszy przełącznik (z okrągłymi przełącznikami) złożony z 2 części, tylko wiem że styki tam nie pasują... Robił może ktoś coś takiego?
Czekam na jakieś odpowiedzi/porady
Nowy pająk teraz kosztuje około 400zł