Labiel proponuje samemu kupic czujnik zegarowy + przejsciowke wytoczyc u tokarza i mozna wtedy krecic ile sie chce pompa:P Kiedys umieszczalem foto z czujnikiem i wymiarami przejsciowkiLabiel pisze:Kurde, jestem w szoku. A jak jak dwa lata temu byłem u pompiarza na ustanawianie kąta wtrysku to wybuliłem 70 zł i to jeszcze ustawiał mi lampą a nie zegarem. Jak by co to chyba taniej mnie wyniesie jechać do łodzi do prawdziwego speca niż dawać Audi do tych zdzierców w okolicyGosia pisze:za dziś całośc tylko 100 złotych
No to mogła być lipa. Bo ta duża trzyma całość, łącznie z zębatką po której chodzi pasek rozrząduGosia pisze:taka duza w srodku
[1.6TD All] Turbosprężarka, kilka pytań.
a jak juz jesteśmy przy tej pompie i ustawieniach, jesli te wartości sa tak precyzyjne, ale fabryka daje jakąs ich rozpiętość, (miałam ponad 1 a teraz jest 0.95 i praca silnika sie zmieniła, tez słuchowo. bo i nie klepie jak wczesniej) to "chodząc" z ustawieniami po tej fabrycznej rozpiętości co mozna osiagnac?, bo on mi powiedział, zebym dzis po nocy jak odpale podjechała jeszcze na chwile do niego powiedziec jak sie zachowywał
ja przyznam, ze od kiedy kupiłam to auto, wielu niby mechaników sie tam dotykało, bez sprzętu itp. jeden po drugim poprawiał, i chyba tylko to, ze jest forum PKA80 i Wy jesteście i mogłam jakiejs wiedzy o tych dieslach liznąc, to pozwoliło mi nie dopuścic, zeby popsuli to auto do konca... tutaj gdzie teraz byłam, wszystko zupełnie inaczej, bo szczeka mi opadła jak potem w to auto wsiadłam mimo, ze ta turbina lewdo zyje a pisałam co było robione, a on mi powiedział ze teraz to dopiero połowa tego co to auto moze
ja przyznam, ze od kiedy kupiłam to auto, wielu niby mechaników sie tam dotykało, bez sprzętu itp. jeden po drugim poprawiał, i chyba tylko to, ze jest forum PKA80 i Wy jesteście i mogłam jakiejs wiedzy o tych dieslach liznąc, to pozwoliło mi nie dopuścic, zeby popsuli to auto do konca... tutaj gdzie teraz byłam, wszystko zupełnie inaczej, bo szczeka mi opadła jak potem w to auto wsiadłam mimo, ze ta turbina lewdo zyje a pisałam co było robione, a on mi powiedział ze teraz to dopiero połowa tego co to auto moze
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro