PS. moja tez wydaje piekny dzwiek jak sie ją opukuje.. oczywiscie mam ori zeby nie bylo

autko tylko nieznacznie zmieni wygląd, do pełni brakuje mi znaczka S na tylnej klapie( zdjęcie poglądowe na 1 stronie w zielonej Audi) i znalazłem ost drugi znaczek na grill. obedrę go z tej farby imitującej chrom i zrobię na czarno :mrgreen: popieram ori i jak będę chciał wrócić do tego wyglądu to nie będzie problemu, znaczki spojler podkładki pod tablicę są schowane w garażu i czekająDJ_Tomek pisze:co by nie bylo keczy ja bym zostawił ori.. jak autko sie troche bardziej postarzeje i bedziesz o nie dbał to bedziesz mial raytaska w 100% oryginalnego - takiego OLD TIMERA) nie mowie ze bez lotki wyglada zle bo w sumie bardzo ładnie (tez myslaelm zdemontowac swoją) ale ori to ori..
PS. moja tez wydaje piekny dzwiek jak sie ją opukuje.. oczywiscie mam ori zeby nie bylo)
Na poczatk dziekiziemor pisze:Super auto
Miałeś z tyłu na szybie ten napis Audi Sport Limited Edition ? zobacz pod światło czy nie widać resztek
Kolopaczki zostana w takiej formie bo beda na nich zimowki, na lato juz jest nowy wiekszy i szerszy zestaw ktory czeka na zalozenie :mrgreen: W autku nic sie zasadniczo nie zmienilo ale wkejam klka nowych fotek... Pozdroziemor pisze:Nalepki na kołpaki obowiązkowo