[B3 2.0 16v 6A Sport Edition] zostanie w Grecji. Spalone ;((
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
co by nie bylo keczy ja bym zostawił ori.. jak autko sie troche bardziej postarzeje i bedziesz o nie dbał to bedziesz mial raytaska w 100% oryginalnego - takiego OLD TIMERA ) nie mowie ze bez lotki wyglada zle bo w sumie bardzo ładnie (tez myslaelm zdemontowac swoją) ale ori to ori..
PS. moja tez wydaje piekny dzwiek jak sie ją opukuje.. oczywiscie mam ori zeby nie bylo )
PS. moja tez wydaje piekny dzwiek jak sie ją opukuje.. oczywiscie mam ori zeby nie bylo )
autko tylko nieznacznie zmieni wygląd, do pełni brakuje mi znaczka S na tylnej klapie( zdjęcie poglądowe na 1 stronie w zielonej Audi) i znalazłem ost drugi znaczek na grill. obedrę go z tej farby imitującej chrom i zrobię na czarno :mrgreen: popieram ori i jak będę chciał wrócić do tego wyglądu to nie będzie problemu, znaczki spojler podkładki pod tablicę są schowane w garażu i czekają dzięki za sugestie i pozdroooDJ_Tomek pisze:co by nie bylo keczy ja bym zostawił ori.. jak autko sie troche bardziej postarzeje i bedziesz o nie dbał to bedziesz mial raytaska w 100% oryginalnego - takiego OLD TIMERA ) nie mowie ze bez lotki wyglada zle bo w sumie bardzo ładnie (tez myslaelm zdemontowac swoją) ale ori to ori..
-
- Forum Audi 80
Na poczatk dzieki Jak kupilem autko to na szybie bylo sporo naklejek(glownie po poprzednim wlascicielu i poszlo wszystko zmywaczem do kosza :mrgreen:ziemor pisze:Super auto
Miałeś z tyłu na szybie ten napis Audi Sport Limited Edition ? zobacz pod światło czy nie widać resztek
Kolopaczki zostana w takiej formie bo beda na nich zimowki, na lato juz jest nowy wiekszy i szerszy zestaw ktory czeka na zalozenie :mrgreen: W autku nic sie zasadniczo nie zmienilo ale wkejam klka nowych fotek... Pozdroziemor pisze:Nalepki na kołpaki obowiązkowo
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK