Nowy layout
-
AdiAudi
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Doc, gratki za włożoną prace
, ale stara moim zdaniem była lepsza. W tych kolorach jakby brakowało przejrzystości, litery słabo rzucają się w oczy. Kiedyś wchodząc na ShoutBox od razu wiedziałem co jest grane, a teraz musze sie przyjrzeć lekko. Przy czytaniu większej ilości tekstu oczy zaczynają boleć, a kiedyś to sobie mogłem czytać i czytać. Niewiem jak inni, ale w porównaniu do starego wykonania, w tym czuje się, jakby była jakaś żałoba, brakuje tego ciepełka klubowego. <ok>
Jak będa dostepne stare opcje to raczej sobie zmienie.
Jak będa dostepne stare opcje to raczej sobie zmienie.
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
Co do kolorów to kwestia przyzwyczajenia. Może i ładnie wygląda, ale:
te czerwone klawisze : "odpowiedz", "cytuj" itp rażą w oczy. Dodatkowo jak ktoś z popszedników napisał logo klubu wygląda fatalnie, i te auta obok logo też jakieś brzydkie.
I są teraz jakieś animoweane reklamy u góry ekranu, dawniej tego nie bylo :roll: , czy mój adblock je blokował?
I jeszcze zauważyłem że klawisz od logowania się przemieścił i musiałem go szukać :shock:
Jak dla mnie to kwestia kilku poprawek i taki wygląd może zostać.
DOC
te czerwone klawisze : "odpowiedz", "cytuj" itp rażą w oczy. Dodatkowo jak ktoś z popszedników napisał logo klubu wygląda fatalnie, i te auta obok logo też jakieś brzydkie.
I są teraz jakieś animoweane reklamy u góry ekranu, dawniej tego nie bylo :roll: , czy mój adblock je blokował?
I jeszcze zauważyłem że klawisz od logowania się przemieścił i musiałem go szukać :shock:
Jak dla mnie to kwestia kilku poprawek i taki wygląd może zostać.
DOC
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
Co do centrum to dziwnie wygląda i logo jeszcze gorsze tam jest. I zauważyłem że strona głowna centrum jest niebieska, a jak np wejde w wyniki sondy to jest czerwono jak dawniej 
i zauważyłem coś takiego:
jak daje odpowiedz i mam okienko do odpowiadania to poniżej widać co ktoś napisał i dawniej to jakoś ładniej wyglądało, a teraz jakby tekst był z notatnika (patrz screen)
![Obrazek]()
i zauważyłem coś takiego:
jak daje odpowiedz i mam okienko do odpowiadania to poniżej widać co ktoś napisał i dawniej to jakoś ładniej wyglądało, a teraz jakby tekst był z notatnika (patrz screen)

Doc,
Tak , ale ja uważam że to jako czołówka nie przyciąga do czytania i do wchodzenia na forum(NOWYCH USERÓW), czasami chce się dobrze a wychodzi... (wiem to z własnego doświadczenia bo opracowywałem style do ściągnij-se.pl)Tak jak wspominałem panowie. Zarówno stary styl w centrum jak i forum bedzie dostepny.
Każdy ustawi sobie taki, jaki lubi.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie zgodzę się z Tobą niedźwiedziu.misiek440 pisze:Tak , ale ja uważam że to jako czołówka nie przyciąga do czytania
Fakt, że warto poprawić logo, zmienić przyciski cytuj - to pikuś.
Ten czerwony szajs nie jest lepszy od niebieskiego. Top to istna porażka, pikseloza, widać źle wyeksportowany gif, poza tym to podobnie zwykly standardowy styl przema.
ps.
Teraz posty sa bardziej czytelne. Większa czcionka i jaśniejsze tlo posta.
tak ale za to czytelny. To mnie odrzuca nie mogę czytać dłużej niż 2minuty bo mi oczy łzawią. Po prostu uważam że ta kolorystyka jest źle dobrana i wszytko się zlewa.
Są rózne rodzaje zestawień kolorów w moim odczuciu ten jest fatalny
popatrz np na moje forum mimo dużego kontrastu nie wali po oczach tak jak poprzednie czerwone
l2fun.eu
user: test
hasło: test
Są rózne rodzaje zestawień kolorów w moim odczuciu ten jest fatalny
popatrz np na moje forum mimo dużego kontrastu nie wali po oczach tak jak poprzednie czerwone
l2fun.eu
user: test
hasło: test