zmienionealdi pisze:Mi się jedynie na tą chwilę nie podobają te czerwone button’y (PW, e-mail, www, edytuj, cytuj itp.)
Nowy layout
Pokolorujcie proszę to B2 na górze bo to szare niezbyt ładnie wygląda
Jestem za tym aby domyślna skóra była na czerwono - może dajcie tak jak piszą Koledzy ankietę - choć ja już znam jej wynik - czerwona hi hi
Przysiski - Nasze kluby FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Statystyki Profil Nie masz wiadomości Wyloguj [ ziemor ] Download - teraz nie są eksponowane i zlewają się z całością - czcionkę na te przyciski proponuje dać pogrubioną Verdanę
Wszysto jest bardzo fajne ale dajmy czerwoną skórę by wyłonic się z tłumu !
Pozdro
Jestem za tym aby domyślna skóra była na czerwono - może dajcie tak jak piszą Koledzy ankietę - choć ja już znam jej wynik - czerwona hi hi
Przysiski - Nasze kluby FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Statystyki Profil Nie masz wiadomości Wyloguj [ ziemor ] Download - teraz nie są eksponowane i zlewają się z całością - czcionkę na te przyciski proponuje dać pogrubioną Verdanę
Wszysto jest bardzo fajne ale dajmy czerwoną skórę by wyłonic się z tłumu !
Pozdro
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie wiem, zapytaj google -)spiczi pisze:A skąd się wzięły te animowane reklamy na górze strony :?:
Pewnie niedlugo znikną.
Czytam Wasze sugestie, dzięki.
Jak wspomniałem, wymaga to jeszcze dopieszczenia. Menu górne, misiek 440 dostal css moze coś spłodzi. Cierpliwości proszę.
Finalnie bedą do wyboru wszystkie style.
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
Zablokowałem tą ramke z reklamami w adblocku, i nie ma reklam ani nic, tylko nie wiem czy jak DOC wpiszesz jakiś komunikat, to czy będzie widoczny :roll:Doc pisze:Nie wiem, zapytaj google -)spiczi pisze:A skąd się wzięły te animowane reklamy na górze strony :?:
Pewnie niedlugo znikną.
A tych tekstów w górze ekranu : Nasze kluby FAQ FAQ Szukaj Szukaj Użytkownicy Użytkownicy Grupy Grupy Statystyki Statystyki Profil Profil Nie masz wiadomości Nie masz wiadomości Wyloguj [ spiczi ] Wyloguj [ spiczi ] Download
Nie da się zrobić w formie przycisków :?: Bo są lepiej widoczne niż przedtem, ale nadal mogło by być lepiej.
pisałem o tym wcześniej :
zauważyłem coś takiego:
jak daje odpowiedz i mam okienko do odpowiadania to poniżej widać co ktoś napisał i dawniej to jakoś ładniej wyglądało, a teraz jakby tekst był z notatnika (patrz screen)

wiem że grymasze
Ostatnio zmieniony 06 cze 2009, 13:57 przez spiczi, łącznie zmieniany 1 raz.
Ogólnie nie ma źle, ale kolory faktycznie męczą oczy. Pomysł z ujednoliceniem for niezły, ale osobiście uważam że My jako pierwszy klub Audi pod przewodnictwem docenta powinniśmy zachować oryginalność i pozostać przy starych barwach. Najbardziej rzucającą mi się w oczy i jednocześnie ani trochę nie podobającą rzeczą są pierścienie, stare były ładne i dopracowane, to są nijakie jak by w paincie na szybko maźnięte. Pierścienie muszą wrócić <ok>
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Kontakt:
Będzie lepiej, to chwilowe. Tak zostać nie moze.A tych tekstów w górze ekranu : Nasze kluby FAQ FAQ Szukaj Szukaj Użytkownicy Użytkownicy Grupy Grupy Statystyki Statystyki Profil Profil Nie masz wiadomości Nie masz wiadomości Wyloguj [ spiczi ] Wyloguj [ spiczi ] Download
Wrócą ładne. Wczoraj w nocy zrobiłem na szybko bo żadnych nie było.Ezumaru pisze:Pierścienie muszą wrócić <ok>
To złudzenie. Pastelowe nie męczą oczu. Teraz czcionka jest duża, nie wymaga wytężana wzroku, czarna na prawie białym tle.Ogólnie nie ma źle, ale kolory faktycznie męczą oczy
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Kontakt:
To jeszcze, jeśli już DOCencie modzisz z nowymi layoutami, to by się przydało nową ikonkę zmienić z czerwonego na inną. Chodzi mi o ikonkę która pojawia się przy adresie strony, lub na pasku zakładek w MF.
No i mi osobiście kompletnie nie pochodzi ten styl... Tragedia. Ale to oczywiście kwestia gustu i przyzwyczajenia.
Cos nowego, widac duzo wlozonej pracy. Mi osobiscie też nie podoba sie kolor, ale to sa odczucia estetyczne kazdego z osobna. Myśle ze stare wcale nie znaczy zle, a zmienianie czegos po to zeby upodobnic nasze forum do reszty forum to nie jest odpowiednia droga. Myśle ze stara forma była dopracowana i jakies zmiany mogly jeszcze tam zaistnieć ale całkowita zmiana od strony graficznej sprawila ze strona wyglada ubogo (to prawda kolor rozprasza i bo przeczytaniu kilku wierszy meczy zwrok). Myśle ze czerwień nieoderwanie jest zwiazana z audi 80 i tak powinno zostac.
Sluze pomoca jesli jest potrzebna osoba do wspolpracy, sam od dawna zajmuje sie tworzeniem i designem www.
Sluze pomoca jesli jest potrzebna osoba do wspolpracy, sam od dawna zajmuje sie tworzeniem i designem www.