[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
Mody to zostawmy panom w golfach i jettach.
Mi osobiście najbardziej podchodzą auta marki Audi w totalnej serii lecz wycackane i wychuchane! Poprawiać majstrów z Inglostadt nie wypada.
Oczywiście jak ktoś lubi to jego sprawa, lecz niech nie zapomina, że puchate kostki pod lusterkiem ani kucyków nie dadzą więcej ani hamulcy nie poprawią
W piątek widzę Was panowie na VAG pod Tesco w Bydgoszczy.
Mi osobiście najbardziej podchodzą auta marki Audi w totalnej serii lecz wycackane i wychuchane! Poprawiać majstrów z Inglostadt nie wypada.
Oczywiście jak ktoś lubi to jego sprawa, lecz niech nie zapomina, że puchate kostki pod lusterkiem ani kucyków nie dadzą więcej ani hamulcy nie poprawią
W piątek widzę Was panowie na VAG pod Tesco w Bydgoszczy.
to jak panowie pokazemy w cb jak sie robi spoty :mrgreen: niech ktos wezmie grilla
[ Dodano: 2009-06-13, 12:14 ]
drookash, masz racje nie popieram upiekszania tego co juz samo w sobie jest piekne :mrgreen:
grinch, a ty jak lubisz plastiki i siatexy to twoja sprawa my w ct tego nie popieramy :mrgreen:
[ Dodano: 2009-06-13, 12:14 ]
drookash, masz racje nie popieram upiekszania tego co juz samo w sobie jest piekne :mrgreen:
grinch, a ty jak lubisz plastiki i siatexy to twoja sprawa my w ct tego nie popieramy :mrgreen:
:idea: SPOT W TORUNIU NASTĘPNIE WYJAZD DO BYDGOSZCZY NA VAG - dnia 19.06.2009 (piątek) spotykamy się o godzinie 18:30 (godzina może się lekko zmienić) koło marketu BILLA w Toruniu. Następnie decydujemy co robimy. Opcja jest na tą chwilę że jedziemy na VAGa do Bydgoszczy pod Tesco. Myślę że chętnych nie zabraknie Ekipa z ostatniego spotu raczej będzie na 100% (strona 6)
No name jeszcze nie ale jest na moim celowniku...
:idea: NOWY FILMIK AUDI 80 JEST JUŻ GOTOWY - wersja do oglądnięcia i pobrania -> http://www6.zippyshare.com/v/25192443/file.html
INFORMACJE O SPOCIE WYŻEJ I NA 1 STRONIE
:idea: NOWY FILMIK AUDI 80 JEST JUŻ GOTOWY - wersja do oglądnięcia i pobrania -> http://www6.zippyshare.com/v/25192443/file.html
INFORMACJE O SPOCIE WYŻEJ I NA 1 STRONIE
bede pierwszy :mrgreen:
powiem tylko tyle zajebisty film :mrgreen: pelen szacun za montaz :mrgreen: motym z ptp najlepszy :mrgreen:
aby rozpromowac nasze spoty zalozylem temat na www.vagkujawy.pl niech golfiarze wiedza ze my tez sie potrafimy z organizowac
link do tematu dla chetnych :
http://www.vagkujawy.pl/viewtopic.php?t=556
powiem tylko tyle zajebisty film :mrgreen: pelen szacun za montaz :mrgreen: motym z ptp najlepszy :mrgreen:
aby rozpromowac nasze spoty zalozylem temat na www.vagkujawy.pl niech golfiarze wiedza ze my tez sie potrafimy z organizowac
link do tematu dla chetnych :
http://www.vagkujawy.pl/viewtopic.php?t=556
Świetnie !!! Proponuję jako mieszkaniec CB spotkanie się na parkingu fabryki mebli - zaraz jak przejedzie się most przez Wisłę na wprost. Objechać rondko (???) i na wprost parking.
Gdy spotkamy się w tym miejscu z pewnością będzie możliwość by przejechać caaaałą ul. Fordońską w kolumnie Audiolek Kolejna okazja by nakręcić kilka scen do filmu. Przy okazji poprowadzę Was tak byśmy minęli salon AUDI / VW i zajechali na ich parking by przez szybkę pooglądać Audi R8 i RS4. Wszystko jest po drodze... Będzie kolejna okazja by nakręcić kilka scen z udziałem naszych ślicznotek i wspaniałych konstrukcji Audi na drugim planie.
Jaca997 - gratki za filmik - świetna robota !!!!
A tobie no name dzięki na posta na vagkujawy - w końcu coś się zaczyna w kujawsko-pomorskim dziać !!!
Na 19.06 stawię się na 100% - liczę na Was panowie z CT !!! Ja już dwa razy gnałem do Was teraz... wy na swoich ognistych rumakach zawitajcie w grodzie bydgoskim
Gdy spotkamy się w tym miejscu z pewnością będzie możliwość by przejechać caaaałą ul. Fordońską w kolumnie Audiolek Kolejna okazja by nakręcić kilka scen do filmu. Przy okazji poprowadzę Was tak byśmy minęli salon AUDI / VW i zajechali na ich parking by przez szybkę pooglądać Audi R8 i RS4. Wszystko jest po drodze... Będzie kolejna okazja by nakręcić kilka scen z udziałem naszych ślicznotek i wspaniałych konstrukcji Audi na drugim planie.
Jaca997 - gratki za filmik - świetna robota !!!!
A tobie no name dzięki na posta na vagkujawy - w końcu coś się zaczyna w kujawsko-pomorskim dziać !!!
Na 19.06 stawię się na 100% - liczę na Was panowie z CT !!! Ja już dwa razy gnałem do Was teraz... wy na swoich ognistych rumakach zawitajcie w grodzie bydgoskim
drookash, moze wyjedziesz po nas z ekipa bo nie wiem czy ktos zna bydzie :mrgreen:
a na vagkujawy zalozylem temat zeby bylo lyso kolesiom z vw ze sie lepiej organizujemy niz oni a po zatym audi dominuje w srod vag'ow nie ma co :mrgreen:
drookash, do zobaczenia w piatek moze zajade na nowych bamboszach do cb :mrgreen:
[ Dodano: 2009-06-14, 14:08 ]
Panowie wie moze ktos co sie dzieje na http://www.audiklub.org/phpBB2/ w zakladce kuj.-pom. ?? kiedys organizowali spoty a teraz jakas cisza na stala i nikt nic nie pisze
a na vagkujawy zalozylem temat zeby bylo lyso kolesiom z vw ze sie lepiej organizujemy niz oni a po zatym audi dominuje w srod vag'ow nie ma co :mrgreen:
drookash, do zobaczenia w piatek moze zajade na nowych bamboszach do cb :mrgreen:
[ Dodano: 2009-06-14, 14:08 ]
Panowie wie moze ktos co sie dzieje na http://www.audiklub.org/phpBB2/ w zakladce kuj.-pom. ?? kiedys organizowali spoty a teraz jakas cisza na stala i nikt nic nie pisze
Z tym filmem to masz mistrza stary Jutro w pracy podrookuje ulotki i dopiszę datę i miejsce najbliższego spotu. Wlepię je każdej napotkanej 80. Popisałem też do kilku osób z CB na PW, może do tego czasu odczytają i się zjawią. Czy na naszych spotach organizuje się jakieś zawody sprawnościowe? Przy TESCO jest ŁUCZNICZKA i duży plac manewrowy. Ja mam dostęp do pachołków drogowych a stoper to każdy ma w komórce. Cofanie, manewrowanie, zatrzymanie w kresce, slalom, na czas, na dokładność? Wygrany dostaje od reszty na i tytuł mistrza do następnych zawodów. Lepsza to zabawa niż stanie i rozglądanie się. Wiadomo nie od dziś - rumak czy szkapa, jak jeździec do d##y z bitwy klapa!
Pomyślcie nad tym.
W poprzednim klubie Daihatsu mieliśmy zawsze przednią zabawę!
Pomyślcie nad tym.
W poprzednim klubie Daihatsu mieliśmy zawsze przednią zabawę!