[Coupé B3 NG]Pozostanie w pamięci tylko na zdjęciach,wypadek
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Auto stoi na parkingu policyjnym jeszcze takze fot nie mam. Mam skasowany cały przód z czego troche bardziej strona kierowcy... dach jest zgiety takze podwozie pewnie tez ostro sie pogięło. Ciekawe czy będzie co z niej sprzedać... :cry: :cry:
Ogólnie to facet terenówką chciał skręcić w lewo w las, ja nie zdążyłem wyhamować i wystarczająco odbić w prawo i bum... :\
Szczególy podam później bo sprawa jest w toku a może to potrwać...
Co do fot... to nie wiem czy będe w stanie w ogóle na niuńke spojrzeć.... :cry: Serce mi sie masakrycznie kraja... :cry: tyle kasy i poświęceń na marne....
Ogólnie to facet terenówką chciał skręcić w lewo w las, ja nie zdążyłem wyhamować i wystarczająco odbić w prawo i bum... :\
Szczególy podam później bo sprawa jest w toku a może to potrwać...
Co do fot... to nie wiem czy będe w stanie w ogóle na niuńke spojrzeć.... :cry: Serce mi sie masakrycznie kraja... :cry: tyle kasy i poświęceń na marne....
Ostatnio zmieniony 23 cze 2009, 18:56 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.
- czester-11
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Współczuje Kriss:(:(:( Twoja niunia była elegancka swoje przyszłe mody w niuni ukierunkowałem pod względem Twojej.Ta Twoja coupeta była idealna:):)
Ostatnio zmieniony 24 cze 2009, 12:37 przez bodzio1819, łącznie zmieniany 1 raz.