[All] Gadzet - vinyl na maskę
[All] Gadzet - vinyl na maskę
Witam pytanie co sądzicie o vinylach na maske. Jako że mam maskę nie pod kolor a chciałbym coś innego niż ori kolor a malowanie artystyczne jest dość drogie...
Czy ktoś widział coś takiego i mógł "pomacać" i wyrazić teraz opinie jak to wygląda :?:
Czy to nie będzie wieś :?:
I jak coś takiego może się sprawować w naszych warunkach atmosferycznych np jak jest ciepło i silnik ciepły czy nie będzie klej puszczał :?:
Czy ktoś widział coś takiego i mógł "pomacać" i wyrazić teraz opinie jak to wygląda :?:
Czy to nie będzie wieś :?:
I jak coś takiego może się sprawować w naszych warunkach atmosferycznych np jak jest ciepło i silnik ciepły czy nie będzie klej puszczał :?:
Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 20:43 przez Zayebatsu, łącznie zmieniany 2 razy.
Odłoże troche grosza to sobie kupie.
Jak już oklejać to jakieś motywy motorsport albo białe pasy coś jak cobra, albo jakąś szachownice. Ale nie wszystko pasuje do do naszych audi. Podsumowując Totalna LIPA.
Jak już oklejać to jakieś motywy motorsport albo białe pasy coś jak cobra, albo jakąś szachownice. Ale nie wszystko pasuje do do naszych audi. Podsumowując Totalna LIPA.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 13:37 przez Cichy, łącznie zmieniany 3 razy.
Tak też myślałem że to wieś A pomysł skąd jest sam nie wiem :shock: Musze pomodzić z farbą albo kupić maskę pod kolor i bra.noorbi pisze:Będzie i to na maksa :!:Zayebatsu pisze:Czy to nie będzie wieś
Skąd Wy bierzecie takie pomysły ? Zrozumcie Audi to nie Polonez ani Calibra.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 15:49 przez Zayebatsu, łącznie zmieniany 1 raz.