[80 B3 1.8] Audiczka by kaczaza5 - Odjechała...
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Czyli taki delikatny remoncik...? Miejmy nadzieję, że się tylko na tym skończy! Ja miałem podobnie lecz wyszło trochę nie po mojej myśli ale cóż... Tak bywa... Pozdro i bezproblemowego remonciku życzę. :mrgreen:Plan jest taki, że czapka będzie zdejmowana i oddawana do regeneracji...
Przy okazji wymiana oleju, filtra oleju i kilku uszczelek
Tak - lecą na nas kobity :mrgreen:ysiul pisze:kaczaza5, my coś mamy z tymi kobietami, przyciągamy je chyba <haha>
Mimo, że oboje jesteśmy już po zaręczynach
I obie cofały coś w tym jest... :roll:
wujo1, dziękuję usłyszeć to z Twojej klawiatury, to prawdziwy miód na oczy/uszy <lupa>
Niki20, mam nadzieję że u mnie obędzie się bez wymiany panewek i reszty :roll:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Hmm, jak dla mnie nie wyglądało to lepiejkaczaza5 pisze:Paweł ja nie chcę z niej robić B4 :mrgreen: Po prostu wiem jak wyglądają czerwone kierunki na czarnej budzie, bo miałem kiedyś zafoliowane na czerwono, z resztą sam powiedz czy nie wyglądało to lepiej :?:pawelrybak15 pisze:P.S. Daj sobie spokój z kierunkami od Avanta, po co na siłę z B3 robić B4 :roll:
A poza tym kierunki jeżeli będą to kiedyś i nie wiem kiedy, bo teraz to silnik daje o sobie znać
Ale każdy lubi co innego :mrgreen:
Allelujapawelrybak15 pisze:Hmm, jak dla mnie nie wyglądało to lepiej
Ale każdy lubi co innego :mrgreen:
Mnie się podobało, ale każdy lubi co innego, jedni wolą ciemne autka, inni tylko srebrne. Jeden woli ziemniaki a inny kartofle
Ale jakiegoś ściśle określonego planu, że te kierunki wskoczą tam na bank to nie ma...
Jeżeli się trafią ori a ja akurat będę wtedy miał zbędny kawałek grosza to wezmę je :mrgreen:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dawno nie aktualizowałem tematu, a troszkę się pozmieniało...
Niunia przeszła ciężką operację na otwartym serduszku
(Głowica po planowaniu, nowe uszczelniacze zaworów, szklanki popychaczy, uszczelki, olej, filtry)
Czasami jestem hardkorem <lol>
Wywaliłem sterowanie centralnym z pilota, i powrót do ori rozwiązania, czyli autko zamykam i otwieram kluczykiem
Gdzieś w między czasie, zamiast standardowych wycieraczek pojawiły się płaskie
Nie powiem, że nie pozazdrościłem koledze MEDIKowi pięknej pokrywy zaworów :shock: Niestety ja nie mam wujka, który ma zakład galwanizacyjny więc papierek ścierny w łapkę i ogień :mrgreen:
Kupiłem też nowe dywaniki
A tak na poważnie
Obecnie rezane jest Symphony 1 po skończeniu będą pikczersy :mrgreen:
Buźki wriaty :*:*:* <lol>
Niunia przeszła ciężką operację na otwartym serduszku
(Głowica po planowaniu, nowe uszczelniacze zaworów, szklanki popychaczy, uszczelki, olej, filtry)
Czasami jestem hardkorem <lol>
Wywaliłem sterowanie centralnym z pilota, i powrót do ori rozwiązania, czyli autko zamykam i otwieram kluczykiem
Gdzieś w między czasie, zamiast standardowych wycieraczek pojawiły się płaskie
Nie powiem, że nie pozazdrościłem koledze MEDIKowi pięknej pokrywy zaworów :shock: Niestety ja nie mam wujka, który ma zakład galwanizacyjny więc papierek ścierny w łapkę i ogień :mrgreen:
Kupiłem też nowe dywaniki
A tak na poważnie
Obecnie rezane jest Symphony 1 po skończeniu będą pikczersy :mrgreen:
Buźki wriaty :*:*:* <lol>
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: