w przypadku soczewki jest zbędnyinni stosują xenon dla poprawienia widoczności do którego odbłyśnik jest praktycznie zbędny..
[audi 80 B3/B4] smooked eyes by Duo.
razem z chromem :mrgreen:shellah pisze:Można również okleić odbłyśnik na próbę czarną folią i w raze czego zawsze można ściągnąć
[ Dodano: 2009-08-23, 23:36 ]
chyba, że ktoś chce wiewiórki zrzucać w nocy z drzew :mrgreen:shellah pisze:Ale xenonu nie proponuje do zwykłych lamp jak wiecie
[ Dodano: 2009-08-23, 23:38 ]
myślę iż pomalowanie samej tej piździawki nie zrobiło by kariery chyba, żeby ją maznąć na niebiesko, wtedy lampa zyskałaby ładną poświatę wewnątrz - to to tak, aż zrobie tak w przyszły weekend ! UWAGA ten patent chroniony ustawą <mikolaj>shellah pisze:Szkoda Duo że nie dałeś fotek jak wygląda lampa po pomalowaniu tylko osłon żarówek-bo to też moze ciekawie wygladać, ciekaw jestem czy też lampa daje efekt przyciemnienia...
Pozdrawiamy Franka :mrgreen:duo pisze: juz nie raz malowałem np same ramki i nie było różnicy, ale znam takich co niby im po pomalowaniu ramek było ciemno <lol>
Ładnie Ci to Łukaniu wyszło a to "piździadełko" pomaluj z wierzchu na czarno, a od spodu na niebiesko...
Teściowej zamontuj te lampki, na zakupach będzie fura wrażenie robiła :mrgreen:
Na Philips Blue Vision. Faktem jednak jest, że rezałem reflektor, który zamontowany był w Niuni fabrycznie, więc po tylu latach odbłyśnik nie był już pierwszej świeżości. Malowanie dodatkowo go "dobiło". Różnica po zamontowaniu nowych reflektorów (i to Depo, które z założenia są podobno gorsze od ori) jest powalająca. Szkoda, że nie uwieczniłem tego na fotce, aby przekonać niedowiarków.shellah pisze:No powiem że pomysł niezły i wykonanie jak zawsze :mrgreen: tylko właśnie jak z tym świeceniem :?: SCK a na jakich żarówkach jeździłeś?
zobaczymy te Twoje depo po 2óch latach :mrgreen: kiedyś kolega kupił do golfa 2 tuningowe clary .. na początku było całkiem spoko, po pół roku już nic nie było widać mimo iż one świeciły jak wściekłe :mrgreen:SCK pisze:Na Philips Blue Vision. Faktem jednak jest, że rezałem reflektor, który zamontowany był w Niuni fabrycznie, więc po tylu latach odbłyśnik nie był już pierwszej świeżości. Malowanie dodatkowo go "dobiło". Różnica po zamontowaniu nowych reflektorów (i to Depo, które z założenia są podobno gorsze od ori) jest powalająca. Szkoda, że nie uwieczniłem tego na fotce, aby przekonać niedowiarków.shellah pisze:No powiem że pomysł niezły i wykonanie jak zawsze :mrgreen: tylko właśnie jak z tym świeceniem :?: SCK a na jakich żarówkach jeździłeś?
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
hmm tak się zastanawiałem nad tym, ale obudowa jest ori, szkło ma homologację bo też jest ori .. więc niech się buja .. jakby mnie zatrzymali to będę pyskować bo mi mogą <mikolaj> :mrgreen:luk_OP_Q89 pisze:duo, a czy przypadkiem w razie kontroli drogowej co bardziej dociekliwemu posterunkowemu dowodzik się do łapy nie przyklei...albo diagnoście na przeglądzie...
Wygląda ciekawie przyznaje szczerze <ok>
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Kontrole miałem 3 razy i nic nie mówili... tylko chwalili jakie to qp cudne <:P>luk_OP_Q89 pisze:duo, a czy przypadkiem w razie kontroli drogowej co bardziej dociekliwemu posterunkowemu dowodzik się do łapy nie przyklei...albo diagnoście na przeglądzie...
Wygląda ciekawie przyznaje szczerze <ok>
Przegląd też przeszedłem bez problemów...i to z ciemnymi halogenami i kierunkami...nic nie mówił <ok>
w zespolonych istnieje 100 sposobów ściemy wystarczy troche twórczości radosnej :mrgreen:wonski pisze:a jak to jest wlampach zespolonych??tzn chodzi mi jak tam jest z kierunkiem,też w ten samsposób to się robi??możecie wrzucić fotkę zespolonej po przyciemie??
[ Dodano: 2009-08-24, 21:20 ]
zacząłem rezać pod publikę :mrgreen:grinch pisze:... Od 2 lat na forum i w końcu pierwsze foto story
Wyrabiasz się słodziutki <lol> <lol> <buźka>