[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
Czekając aż ludzie mający więcej pojęcia ode mnie o mechanice zrobią co trzeba coś tam dłubię wieczorami
Thanks Skull for help .
Wał już zrobiony, wydał spokojnie na pierwszy nad wymiar więc luzik w tym temacie.
,
Thanks Skull for help .
Wał już zrobiony, wydał spokojnie na pierwszy nad wymiar więc luzik w tym temacie.
,
Ostatnio zmieniony 03 cze 2013, 20:53 przez Słonik, łącznie zmieniany 4 razy.
Gooościu nie łam się . Bo to pierwsza panewka się wyrobiła ???
będziesz miał okazję zrobić remont silnika i może wreszcie będzie miała te 140 koni
Tak możesz rozłożyć serce na czynniki pierwsze. i ładnie dopracować komore silnika.
PS sprawdź smoka pompy czy się czymś nie przytkał.
Panewka nie ma prawa paść jeśli ma poduszkę olejową , w tym przypadku jej zabrakło. Brak smarowania zatarty silnik . Idź tym tropem może po rozebraniu gratow dojdziesz do jakiś konstruktywnych wniosków.
Wskaźnik na zegarach to jest bardziej jako gadżet bo w większości przypadków i tak jest niedokładny (niestety).
pozdro bratku , działaj i informuj mnie na bieżąco
będziesz miał okazję zrobić remont silnika i może wreszcie będzie miała te 140 koni
Tak możesz rozłożyć serce na czynniki pierwsze. i ładnie dopracować komore silnika.
PS sprawdź smoka pompy czy się czymś nie przytkał.
Panewka nie ma prawa paść jeśli ma poduszkę olejową , w tym przypadku jej zabrakło. Brak smarowania zatarty silnik . Idź tym tropem może po rozebraniu gratow dojdziesz do jakiś konstruktywnych wniosków.
Wskaźnik na zegarach to jest bardziej jako gadżet bo w większości przypadków i tak jest niedokładny (niestety).
pozdro bratku , działaj i informuj mnie na bieżąco
DREDziu, się nie łamie, nie ma czym, tak jak piszesz to tylko na zdrowie jej wyjdzie .
Wiem o tym co piszesz i wszystko będzie sprawdzone trzy razy dokładnie czy aby na pewno jest OK.
Bez przesady, jeden ma rybki, drugi akwarium, trzeci psa albo papugę, ja mam Audi, kto nie ma swojej pasji umiera szybko. <yes>
Powoli ale do przodu <ok>
, ,
,
Wiem o tym co piszesz i wszystko będzie sprawdzone trzy razy dokładnie czy aby na pewno jest OK.
Bez przesady, jeden ma rybki, drugi akwarium, trzeci psa albo papugę, ja mam Audi, kto nie ma swojej pasji umiera szybko. <yes>
Powoli ale do przodu <ok>
, ,
,
Ostatnio zmieniony 03 cze 2013, 21:01 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.