jest to cytat z owego wspomnianego tematu w ktorym jednoznacznie wskazujesz ze wysio kupil ta blende w zamysle US (bo z ogolu jest ladniejsza od EU)... to tak pro czytania ze zrozumieniem, fakt nie ogladalem tematu od Wysia ale tez nie kazdy zaraz po zakladaniu wrzuca foty na forum bo nie kazdy ma tyle czasu...LU_ANGEL pisze:Wysio zakupil wlasnie blende tylna do cabrio na allegro bo byla ladniejsza niz mial wczesniej
wiesz powiem Ci szczerze ze gdybym przeczytal przed kupnem moich w aso o tym ze po rozwiertaniu pasuja od sedana to i tak bym nie kupil... byla juz mowa o profilowaniu klapy bagaznika cabrio i nie chcial bym ryzykowac tego ze kupie us do sedana a pozniej bede go musial sprzedac w miedzy czasie majac do cabrio bo by sie okazalo ze mama lampy ociosane siekiera...wysio pisze:widzę ta kwestia boli oj boli paru ludzi z forum
tyle w roli jasnosci...
teraz tak: quick,
zarowke zurzyta ze stopu wyciagnij pojdz to motoryzacyjnego i kup taka sama... ja tak robie jak nie znam dokladnego oznaczenia zarowki, wiem ze ani ja ani sprzedawca sie pomyli bo kupuje identyczna zarowke ;]
do spryskow mozesz wsadzic pompke pociagnac do niej zasilanie, no i zalecaja kupno dodatkowego zbiornika na plyn bo ponoc wiekszosc z pompek do spryskow na zderzaku potrafia w mgnieniu oka opustoszyc caly zbiornik :p jak Ci sie uda to zmajstrowac to opisz to gdzies bo to tez jest ciekawa modyfikacja, ktora sam jestem zainteresowany ;]
moze sciagales pare razy w roku ;p ja jestem z tych przypalow ktore z trzema bluzami jezdza bez dachu ;p i czesto otwieram i zamykam dach i wiem ze ten przycisk by mi bardzo ulatwil zycie...wysio pisze:Co do zamka jakoś mi osobiście to nie przeszkadzało dach sciągniesz parę razy wciągu roku i bez problemu możesz to zrobić za pomocą zatrzasków przy zamkach