Nowy wygląd forum
-
okiewicz22pnw
- Forum Audi 80

- przemko1982
- Audi 80 Klub

- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
No, i to są zmiany na plus 
A nie to, co nvision ostatnio wprowadził...
Kolorystyka wyśmienita, idealnie komponuje się ze stylem i kolorystyką mojego pulpitu/paska start. Wygląda to jak Audi - dyskretna, ponadczasowa elegancja.
Wiadomo, że zmiany nigdy nie przypadają 100% użytkownikom do gustu, dlatego chęć wprowadzenia starych styli do wyborów to wielki ukłon w stronę Nas, użytkowników. Za co wielkie podziękowania
A nie to, co nvision ostatnio wprowadził...
Kolorystyka wyśmienita, idealnie komponuje się ze stylem i kolorystyką mojego pulpitu/paska start. Wygląda to jak Audi - dyskretna, ponadczasowa elegancja.
Wiadomo, że zmiany nigdy nie przypadają 100% użytkownikom do gustu, dlatego chęć wprowadzenia starych styli do wyborów to wielki ukłon w stronę Nas, użytkowników. Za co wielkie podziękowania
Ostatnio zmieniony 17 paź 2009, 09:16 przez trepek, łącznie zmieniany 2 razy.
-
w.a.n.t.e.d
- Forum Audi 80

No muszę powiedzieć, że forum teraz jest dopracowane co do najmniejszego szczegółu. Szczególne podziękowania dla ciebie Doc, że wkładasz tyle serca w ten klub. Teraz forum wygląda znakomicie, nawet dla mnie ten styl jest lepszy od tego czerwonego. Szata graficzna jak dla mnie jest super wykonana. Także nie narzekać na styl bo jest super, tylko podziękować ładnie Doc'owi (nie wiem czy dobrze napisałem
) za to, że cały czas coś działa dla naszego klubu. 
Też mi się tak zdaje, nieźle wygląda, ale widać, że ten czerwony bije po oczach.Ogólnie wygląda nieźle tylko te czerwone dodatki bardzo dają po oczach, nie wiem jak na dłuższą mete będzie. Zapewne szybciej oczy się zmęczą.
Podświetlenie zegarów powinno być czerwone/marchewkowe. Będzie możliwość zmiany w logo na górze B4 na B3 np. ?
Ło kurde! Kliknąłem sobie na skrót do forum i... co jest? Czyżby przekierowało mnie gdzieindziej? Ale patrzę, ładny obrazek u góry i nasze logo. Podoba mi się! No, jedna drobna rzecz jedynie mnie osobiście razi - tekstura zewnętrznego tła. Te iksy niezbyt są spasowane. Poza tym zlewają się z cienkimi ramkami tabel.
-
adam1988audi