[Podkarpackie] pogaduchy
jakiś cymbał to musiał być,i w dodatku ślepy!,ale zwiał,czy skubłeś coś z jego OC?,mam nadzieję,że to drugiegregorek pisze:tomiko mam mały problem bo musze zdobyc błotnik i prysnac go na biało poniewaz jakis koles nie zauwazył mojego audi na cpn
[ Dodano: 2009-12-24, 12:42 ]
koledzy z okazji swiat chciałem złozyc wam wszystkim wszystkiego najleprzego i spełnienia wszystkich marzen i zeby wasze 80 sie nie psuły
Ślicznie dziękuję za życzenia i Tobie też ślę te same i przy okazji upojnie udanego Sylwka i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
A ja bym poruszył temat który kiedyś zacząłem na spocie. Mianowicie co sądzicie o zrobieniu spota wraz z grupą lubelską? Byłby ktoś chętny? Musiało by się kilka osób zebrać żeby nie jechać na 4 czy 5 aut bo to bez sensu... :roll: Najpierw zrobili byśmy spota u nich a w dalszej kolejności coś na Podkarpaciu byśmy zorganizowali. Jakiś grill/ognisko itp. <ok>
Napiszcie co o tym sądzicie i czy ktoś by miał ochotę ewentualnie na takiego spota??
Napiszcie co o tym sądzicie i czy ktoś by miał ochotę ewentualnie na takiego spota??
Hehe-a miło mi,miło :oops: :mrgreen:Niki20 pisze:haha. Dwaj najwięksi spamerzy na Podkarpaciu. <:P>
Niki,oczywiście,że tak tylko wcześniej muszę o tym wiedzieć by się z pracy urwaćNiki20 pisze:A ja bym poruszył temat który kiedyś zacząłem na spocie. Mianowicie co sądzicie o zrobieniu spota wraz z grupą lubelską? Byłby ktoś chętny? Musiało by się kilka osób zebrać żeby nie jechać na 4 czy 5 aut bo to bez sensu... :roll: Najpierw zrobili byśmy spota u nich a w dalszej kolejności coś na Podkarpaciu byśmy zorganizowali. Jakiś grill/ognisko itp. <ok>