witam
dzisiaj zebrałem się wreszcie w sobie (czyt. portfelu, tudzież koncie) i zawirusowałem niuńke.
wrażenia ogólne są następujące:
1-krutrza niż zwykle
2-bardzo przyjemna, dopiero teraz czuć jaką to auto ma potężną turbodziure (przy 2000rpm czuć jakbyś dostał kopa w tyłek)
3-lepiej niż zwykle
4-ładnie się zwija przy wyprzedzaniu
5-jeszcze nie miałem okazji w kraku
za kilka dni czeka mnie traska przez całe A4, więc zobaczymy Vmax i spalanie.
mimo wszystko efekt mnie nie powalił, pewnie z racji tego, że jeździłem mnóstwem zczipowanych autek - a wszystkie były nowsze i nawet ten sam 1z w A4, różniący się praktycznie tylko sterownikiem i przepływką, daje dużo lepsze efekty, nie mówiąc już o silnikach z pompowtryskiem, bo tam to już wogóle kosmos jest. wniosek z tego jest niestety smutny- nasze autka to stare kondony
ale nie tracę nadziei i jutro postaram się podregulować troszke program i zobaczymy co będzie. w zasadzie już teraz nie żałuje, ale myślę, że będzie lepiej.
nie shamowałem jeszcze autka i mam wielką nadzieję, że uda mi się to zrobić jeszcze przed wyjazdem z kraka, bo jak nie, to dopiero po wakacjach
jak tylko dostane wykresy, to odrazu je zamieszczę ,ku pokrzepieniu serc
pozdrawiam
---------------------------------------------------------------------------------
porawka:
po wizycie na hamowni i siedmiu korektach efekt jest naprawdę mocny - wykresy już wkrótcę