No całkiem ładnie to wygląda,już te foto gdzieś kiedyś widziałem <ok>
Może ktoś kiedyś zacznie tworzyć takie lampy hurtem bo jest to jakaś alternatywa dla ori soczewek
wonski pisze:to soczewka pod bi-xenon jest inna niż pod sam xenon??
Oczywiście przecież to od soczewki zależy czy będzie to xenon czy bixenon bo w soczewce bi-xenonowej jest przesłona odchylana przez elektromagnes <ok>
Musisz trochę doczytać w tym temacie <ok>
lepiej pomyślmy jaką soczewkę bixenonową zastosować w miejsce oryginalnej do fabrycznego reflektora by nie trzebabyło przerabiać mocować.
Dred coś takiego miał, ale tam było sporo rezania.
no cóż te oryginalne maskownice soczewek faktycznie trochę szpecą wygląd lampy jeszcze z tym wypolerowanym w całości szkłem ale trochę inwencji twórczej i można zrobić to o wiele ładniej
Witam kolegów chce zrezac spbie soczewki do b3 mam lampy zespolone z 90 i mam takie dwie soczewki z e36 i mam niestety jedna soczewke z mazdy 323f ale tylko jedna pytanie do was te zbmw da sie z nich cos zrobic(zdjęcia przykładowe, odwzorowujace moje identyczne soczewki)??
goldstarb3, słuchaj soczewka to najmniejszy problem. Bardziej to się zastanów nad zrobieniem szkła pod soczewkę trzeba wypolerować okienko dla tej soczewki :!: