[B3] Jaki to lakier? (foto)
-
- Forum Audi 80
nie powinni robić większych problemów z podaniem kodu lakieru gdy im podasz nr nadwozia i powinni Ci tej informacji udzielić nieodpłatnie przez telefon.J.A.G pisze:Aso pobiera opłaty czy udzielenie takiej info jest nieodpłatne?
jeśli chodzi Ci o ori kolory, to było już na forum o tym gdzie znaleźć te kody w necie. poszukaj trochę.no name pisze:witam poszukuje czerwonych i czarnych odcieni lakieru najlepiej perla ktos ma kody takich lakierow ??
skoro lakier potrzebny Ci jest na zaprawki, to i tak jeśli dorobisz zaprawkę po kodzie, to otrzymasz lakier w kolorze takim, jaki auto miało wyjeżdżając z fabryki. przez te lata lakier trochę wyblakł i będzie się różnił od pierwotnego. dobry lakiernik bez problemu dobierze i dorobi Ci lakier na zaprawki wg tego, co masz na aucie.J.A.G pisze:Mam do zrobienia parę zaprawek
-
- Forum Audi 80
karmelitto pisze:J.A.G, jak to nikt nie wie? mowimy Ci - zadzwon do ASO. Dadza Ci nr lakieru.
A tak wogole po co masz zamawiac z allegro, nie lepiej na miejscu i cena pewnie taka sama? Jedz do sklepu z lakierami samochodowymi daj im klapke od wlewu i bedziesz mial kolor jaki cie interesuje w SprayuJ.A.G pisze:Aso stwierdziło że auto za stare bo komp nic nie podaje. Dzwoniłem do trzech i ta sama odp.
witam sluchaj dobranie i nabicie w sprej dobranego lakieru to 50 i masz pewnosc ze bedzie kolor taki sam ale to 1 krok bo tez trzeba umiec poprawic ubytki jak masz element do zmalowania to jeszcze jeszcze ale kawalek na calosci to lepiej zeby ktos ci pokazal
jako to sie robi bo zle sie wpylisz i lipa
jako to sie robi bo zle sie wpylisz i lipa
-
- Forum Audi 80
J.A.G pisze:Aso stwierdziło że auto za stare bo komp nic nie podaje. Dzwoniłem do trzech i ta sama odp. karmelitto, podaj mi ten kod jeśli znasz.
aj, nie zobaczylem przepraszam
kolega mi powiedzial, ze jezeli jest to orygianlny kolor, to znajdzie sie jego odcien nawet i w internecie. paleta audi 80 kolorow nie byla zbyt szeroka (nie liczac tych jakis pomaranczowych czy cos)