nie powinni robić większych problemów z podaniem kodu lakieru gdy im podasz nr nadwozia i powinni Ci tej informacji udzielić nieodpłatnie przez telefon.J.A.G pisze:Aso pobiera opłaty czy udzielenie takiej info jest nieodpłatne?
jeśli chodzi Ci o ori kolory, to było już na forum o tym gdzie znaleźć te kody w necie. poszukaj trochę.no name pisze:witam poszukuje czerwonych i czarnych odcieni lakieru najlepiej perla ktos ma kody takich lakierow ??
skoro lakier potrzebny Ci jest na zaprawki, to i tak jeśli dorobisz zaprawkę po kodzie, to otrzymasz lakier w kolorze takim, jaki auto miało wyjeżdżając z fabryki. przez te lata lakier trochę wyblakł i będzie się różnił od pierwotnego. dobry lakiernik bez problemu dobierze i dorobi Ci lakier na zaprawki wg tego, co masz na aucie.J.A.G pisze:Mam do zrobienia parę zaprawek

karmelitto pisze:J.A.G, jak to nikt nie wie? mowimy Ci - zadzwon do ASO. Dadza Ci nr lakieru.
A tak wogole po co masz zamawiac z allegro, nie lepiej na miejscu i cena pewnie taka sama? Jedz do sklepu z lakierami samochodowymi daj im klapke od wlewu i bedziesz mial kolor jaki cie interesuje w SprayuJ.A.G pisze:Aso stwierdziło że auto za stare bo komp nic nie podaje. Dzwoniłem do trzech i ta sama odp.

J.A.G pisze:Aso stwierdziło że auto za stare bo komp nic nie podaje. Dzwoniłem do trzech i ta sama odp. karmelitto, podaj mi ten kod jeśli znasz.