Koledzy wczoraj stało się to pierwszy jechałem i czułem że auto gubi obroty myślałem, że to przez zimny silnik i temperaturę -18 lecz jak wracałem a autko się nagrzało wrzuciłem na luz a tu mi auto zgasło. Dzisiaj rano jak jechałem znowu to samo.
Dodam, że jest problem z porannym rozruchem. Świece, filtr paliwa wymienione tankuje ostatnio BP Ultimate i wlewałem jakiś czas temu formułe z STP
Doradzcie gdzie szukać przyczyny?
Dzisiaj może uda mi się go wstawić do ciepłego garażu, żeby sie ogrzał troche.
[B3 1.6D JK] Przerywa i gaśnie podczas jazdy
Roboty nie duzo. Wiecej zajmuje opłukanie baku niż jego wyjęcie, Jednak trzeba kanał.
Ale jeśli nie ma powietrza węzykach przy wolnych jak i przy wysokich obrotach, to bym sobie dał spokoj.
kiedy wymieniłeś swiecie i filtr? Powietrza też wymieniałeś?
A w jakim stanie jest aku? Może na wykonczeniu i robi duzy opór dla alternatora?
Ale jeśli nie ma powietrza węzykach przy wolnych jak i przy wysokich obrotach, to bym sobie dał spokoj.
kiedy wymieniłeś swiecie i filtr? Powietrza też wymieniałeś?
A w jakim stanie jest aku? Może na wykonczeniu i robi duzy opór dla alternatora?
co do aku to nie wiem ile ma u mnie jeździ 2 rok ale jakoś przedtem nie miałem z nim żadnych problemów. Świece i filtry wymienione jakies 1-2 miesiące temu.
[ Dodano: 2010-01-24, 17:45 ]
po całym dniu spędzonym w garażu autko odpaliło na dotyk, ani razu mi nie przerwało.
Teraz zostawiłem je pod chmurką. Zobaczę jakie będą tego efekty.
[ Dodano: 2010-01-24, 17:45 ]
po całym dniu spędzonym w garażu autko odpaliło na dotyk, ani razu mi nie przerwało.
Teraz zostawiłem je pod chmurką. Zobaczę jakie będą tego efekty.