audi 80 1.9TD
audi 80 1.9TD
[center]MOJE AUDI[/center]
SILNIK
1.9TD (AAZ)
przebieg ok 270tyś km.
olej w silniku: CASTROL EDGE 5w30
WNĘTRZE
4x szyby na korbkę
wspomaganie
szyberdach manualny
PLANY
montaż obrotomierza
osłona pod silnik + mycie silnika
Jak na razie jedno zdjęcie ponieważ nie dopisuje pogoda
SILNIK
1.9TD (AAZ)
przebieg ok 270tyś km.
olej w silniku: CASTROL EDGE 5w30
WNĘTRZE
4x szyby na korbkę
wspomaganie
szyberdach manualny
PLANY
montaż obrotomierza
osłona pod silnik + mycie silnika
Jak na razie jedno zdjęcie ponieważ nie dopisuje pogoda
jak na razie ciężko wyczuć mi gabaryty auta. ale powoli idzie mi coraz lepiej. Brak klimy i innych udogodnień mi nie przeszkadza. Wygodniej się jeździ w więcej niż 2 osoby.
Pierwsze naprawy już za mną: wyregulowana linka od zamka maski. teraz się ładnie zamyka i otwiera. Jednak z mechanikiem zauważyliśmy że pancerz w jednym miejscu jest pęknięty i lekko zagięty. wyprostowaliśmy to, ale i tak dla pewności chce zakupić taką linkę. Jak by ktoś miał jakieś namiary na ten element to proszę dać znać.
Pierwsze naprawy już za mną: wyregulowana linka od zamka maski. teraz się ładnie zamyka i otwiera. Jednak z mechanikiem zauważyliśmy że pancerz w jednym miejscu jest pęknięty i lekko zagięty. wyprostowaliśmy to, ale i tak dla pewności chce zakupić taką linkę. Jak by ktoś miał jakieś namiary na ten element to proszę dać znać.
-
- Audi 80 Klub
widze ze kolega na pelnymm szntetzku jezdzi jak z braniem oleju :?: ogolnie auto sliczne oby sluzyl jak najdluzej
Ostatnio zmieniony 27 sty 2010, 21:24 przez slawek88yo, łącznie zmieniany 1 raz.
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Przejdź na półsyntetyka, szkoda turba na mrozach...
A po drugie, jak koleś tak kręci z olejami, że butelka inna, olej inny i do tego w rozlewni brany to czym prędzej zapodaj nowy filterek i olej! Pewnie wlał jakiegoś moto-doktorka abyś się cieszył, że samochód nic nie bierze itp. Jeżdżąc tylko zniszczysz silnik i łożysko w turbie.
Olej plus filtr - 150zł więc nie jest to kosmiczna cena.
A po drugie, jak koleś tak kręci z olejami, że butelka inna, olej inny i do tego w rozlewni brany to czym prędzej zapodaj nowy filterek i olej! Pewnie wlał jakiegoś moto-doktorka abyś się cieszył, że samochód nic nie bierze itp. Jeżdżąc tylko zniszczysz silnik i łożysko w turbie.
Olej plus filtr - 150zł więc nie jest to kosmiczna cena.