[All] Lampy tylne - efekt czerwieni (lakier vs folia)
Wczoraj na próbe okleiłem kierunkowskaz z innego auta.Zdziwiłem się troche,bo element się szybko rysuje...nawet paznokciem można zrobic ślad :-| Mam nadzieje ,że jak folia bardziej zaschnie/przyklei się to będzie lepiej.
@ysiul nikt nie mówił,że będzie łatwo Faktycznie ciężko jest pozbyc się zagnieceń.Ale tak jak pisze kris0181 trzeba mocniej podgrzac folie i naciągac kawałek po kawałku.
Tylko światło wstecznego z białego robi się..."nieco" różowe Noi ciekawe jak wyglądało by spotkanie z policją...czy nie doczepią się do całej czerwonej lampki 8-)
@ysiul nikt nie mówił,że będzie łatwo Faktycznie ciężko jest pozbyc się zagnieceń.Ale tak jak pisze kris0181 trzeba mocniej podgrzac folie i naciągac kawałek po kawałku.
Tylko światło wstecznego z białego robi się..."nieco" różowe Noi ciekawe jak wyglądało by spotkanie z policją...czy nie doczepią się do całej czerwonej lampki 8-)
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
jak beda chcieli to sie doczepia nawet do kropli oleju na korku wlewowym silnika i zabiora dowod za wycieki plynow ekploatacyjnych... wiec nie przejmuj sie czerwonymi lampami badanie techniczne kosztuje tylko 20 zetamaster87 pisze:Noi ciekawe jak wyglądało by spotkanie z policją...czy nie doczepią się do całej czerwonej lampki
Niki20, tak kupiłem niby w poniedziałek będę zakładał. kolczat, mój pomysł to troszki nie udał się ale efekt pokaże, mizerny ale zawsze to jakiś to jest ten lepszy efekt a to gorszy . zlutowałem na żarówce dwu włóknowej te styki na dole tak żeby dwa włókna na raz świeciły i tak jak by troszkę lepiej jest przy takim czymś ale też bez rewelacji