[80 b3]nie chce Was martwic ale...
[80 b3]nie chce Was martwic ale...
problem jest taki ze kazda stara 80tke mozna byle czym otworzyc,ja moim kluczem juz kilka otworzylem z moja jest to samo,kto chce by wszedl,jak to zabezpieczyc?nowy zamek dac?pilota i zamek zakleic hehe?sprawdzal ktos to?niby audi a zamki porazka moze dlatego tak 80tki kradna bo latwo,trzeba cos z tym zrobic
Ostatnio zmieniony 03 cze 2007, 15:16 przez chlopasek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Re: [80 b3]nie chce Was martwic ale...
Prawda jest taka , że dla złodzieja nie ma zamka nie do otwarcia . Gorzej jak jakiś młodzian prubuje otwierać drzwi łomem ( widziałem autko po takim otwieraniu ) . Rada założyć blokadę skrzyni w kanale , odcięcie zapłonu i paliwa . Fachowiec wejdzie , nie odpali i wyjdzie , praktykant zobaczy blokadę i odpuści ( mam taką nadzieję )chlopasek pisze:problem jest taki ze kazda stara 80tke mozna byle czym otworzyc,ja moim kluczem juz kilka otworzylem z moja jest to samo,kto chce by wszedl,jak to zabezpieczyc?nowy zamek dac?pilota i zamek zakleic hehe?sprawdzal ktos to?niby audi a zamki porazka moze dlatego tak 80tki kradna bo latwo,trzeba cos z tym zrobic
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
i dobrze że sie da otworzyć byle czym bo jeden z drugim zakichany złodziej ci przynajmniej nie powyłamuje wszystkiego co się da i nie bedziesz musiał zamków wymieniać, wejdzie se spokojnie, nie odpali bo nie wie jak.. poodcinane rzeczy kilka w kilku miejscach, nie włoży innych biegów bo blokada zapięta.... , tobie sie alarm cichy włącza i idziesz gnoja pogonić z siekierą.... nie zapomnij wziąć aparatu i fotek mu pstryknąć ew. filmik nagrać !! i na policje zanieś niech szukają gnoja...
alarm cichy = >>radiopowiadomienie<<
alarm cichy = >>radiopowiadomienie<<
Moją wcześniejszą Audi 100 otwierałem właściwie wszystkim co popadło, kluczyk służył mi jedynie do odpalania. Obecnie też nie jest najlepiej. Aczkolwiek mam jakieś tam zabezpieczenia, m.in. alarm. Zastanawiam się nad sensem wymiany zamka? Jak myślicie, zda to egzamin? Czy nowy zamek wytrzyma trochę dłużej?