Temat był zapewne poruszany wielokrotnie na forum ale chciałbym poznać opinie kolegów na temat konkretnie tmoich alusek...
Wiec kilka pytań:
1. Czy jest sens prostować takie alufelgi(stosunek wartość felg/cena usługi) :?:
2. Czy zna ktoś może godny polecenia zakład zajmujący się tego typu rzeczami w woj. świętokrzyskim lub śląskim :?:
3. Czy felgi po takim zabiegu trzeba malować :?: bo szczerze moje juz sie prosza o malowanie. Rant był nawet polerowany i pokryty jakim bezbarwnym klerem który niestety odpadł....
4. W związku z poprzednim pytaniem czy może lepiej zrobić poler całej alufelgi :?:
Czytałem co nieco o polerowaniu felg i sam raczej bym się nie podjął tego , wiec od razu pytanko ile by kosztowało polerowanie takich alufelg jeśli ktoś sie tym zajmuje :?:
5. Czy taka alufelga po prostowaniu jest osłabiona :?: Tzn jeśli zalicze kolejna dziure czy nie pęknie :?:
Uff mam nadzieje że bardzo nie zanudziłem tymi pytaniami i że wątek nie zostanie usunięty...
Pozdrawiam!!!
[ Dodano: 2010-02-21, 13:01 ]
P>S> i jescze pytanko nie na temat lae szkoda zaśmiecac forum nowym wątkiem. Ma może ktoś namiary gdzie można dostać taki zderzaczek jak ma kolega anton lub może chce ktoś taki odsprzedać :?:
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... f0b2301f16