[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
Siemanko tak, będę miał identyczny grill czarna półmatowa rameczka, a wewnątrz błyszczący znaczek audi bo już męczy mnie odpowiadanie różnym panienkom (i niektórym panom!!!!) co to za marka samochodu poza tym lubię logo audi.DYZIO pisze:Piękne Cabrio i ten kolorek miód po prostu <ok>
A nie myślałeś nad zmiana grilla na ori tylko obwódkę chromowaną dać w czarny mat np jak miał to zrobione kolega Solskier http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a1c ... 807a6.html a może tez taki zderzak daj + spryski :?: co ty na to czy zderzak zostaje ten ale RS z laminatu :?:
Pozdro
Ps. No nie mogę oderwać oczu od twego cabrio
Zderzak zostaje, póki śladami kolczata nie dorwę ori RS2 dzwonię do każdego właściciela audi z takim zderzaczkiem i pytam, czy nie sprzeda/nie zamieni się ale na razie bezskutecznie.
Dziś od rana porównywałem tylne zderzaki przed/po lifcie i napaliłem się na ten poliftowy główna różnica polega na braku dziury pomiędzy karoserią, a zderzakiem, bo inny profil dołu zderzaka mniej się rzuca w oczy jak dla mnie. Nadaje on smukłości. I'm in love )
Choć wolałbym górę od poliftowego, a dół od mojego
Mój przed-litfowy:
Nie mój przed-litfowy + blenda us/japan:
Po-liftowy:
Ogólnie dążę do takiego wyglądu:
Tył, może taki:
Ale nadal nie jestem przekonany do blendy US/Japan w jasnym cabrio.
Jednak lusterka RS2 chciałbym, ale nie za 1500zł... <osohozi>
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
o kurcze nie wiedzialem ze Cie przekonalem ;pATLAS pisze:Zderzak zostaje, póki śladami kolczata nie dorwę ori RS2
zeby zamontowac hida, pozniej wyregulowac, pozniej przymierzyc nowy zderzak, pozniej zalozyc stary, pozniej sprzedac halogeny z hidami, a teraz znowu musze zdjac i zalozyc rs'a zeby poprowadizc instalacje spryskiwaczy... no to chyba tyle ;pslugs pisze:Po co tak często rozbierasz halo?
ATLAS, powiem szczerze ze ten poliftowy nawet by wspolgral z rs'em, musze przemyslec sprawe ;p
Udało Ci siękolczat pisze:o kurcze nie wiedzialem ze Cie przekonalem ;p
Bardzo współgra. Dostrzegłem, że wiele super wypasionych cabrio nie ma jednak tego zderzaczka mają przed liftowe, tak jak my ;] teraz mi się to nie podoba, kiedyś tego nie dostrzegałem...kolczat pisze:ATLAS, powiem szczerze ze ten poliftowy nawet by wspolgral z rs'em, musze przemyslec sprawe ;p
PS lekko zmieniłem opis na 1 stronie i dodałem nowe mody. Cyt:
Zdjęcie opon z felg i przygotowanie ich do polerki rantów. Okazało się, że felgi są równe jak stół, a data produkcji to 2006 rok. Odważniki były jeszcze z niemieckiego ASO z logiem Zmierzyłem, że z tyłu mam rant 2,5 cala, a z przodu 1,5 cala
UPDATE 2010-02-28
Zamontowałem halogeny z HIDami. Efekt mnie powalił! Jest mega jasno na drodze :lol:
Na aucie wygląda to następująco: (wybaczcie za fotki robione telefonem)
Polecam każdemu takie rezanko. Prosta robota, Przetwornicę prawego halogenu schowałem za prawą lampą i niczego nie widać z zewnątrz (obie przetwornice są za plastikiem chroniącym lampę). Lewą przetwornicę schowałem w zderzaku nad halogenem.
Zamontowałem halogeny z HIDami. Efekt mnie powalił! Jest mega jasno na drodze :lol:
Na aucie wygląda to następująco: (wybaczcie za fotki robione telefonem)
Polecam każdemu takie rezanko. Prosta robota, Przetwornicę prawego halogenu schowałem za prawą lampą i niczego nie widać z zewnątrz (obie przetwornice są za plastikiem chroniącym lampę). Lewą przetwornicę schowałem w zderzaku nad halogenem.
Kod: Zaznacz cały
[wszystko jest również na 1 stronie]
Jak jeździłem dziś bez daszku to wszyscy wyłupiali gały, ale nie wiem czy to przez piękne światło xenonków, czy przez wietrzenie kabiny w zimową porę :mrgreen:szuan pisze:pewnie łądnie wali po gałach :roll:
Obleśne te kółka nie mogę się doczekać 17" leżą za mną i czekają posłusznie na polerkę rantówkolczat pisze:no ladnie ladnie Daniel, napewno lepiej niz u mnie to wygalda ;p no i autko i tak sie dobrze prezenci nawet na zimowkach ori alufelg ;p pewnie to przez ten zderzak zoaczymy jak moj zaloze
kolczat, zmierzyłeś już te swoje ranty?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK