[Coupe B3 NG by KaZi_2005] Czerwone Coupe
Borbet jest zbyt kanciasty, przez co wygląda bardzo staro i (jeśli komuś zależy, aby jego samochód wyglądał na tuning za milion dolarów) tanio.
Chociaż to tylko kwestia gustu, i w oczekiwaniu na Ronal Turbo, moje obecne dla mnie są fajne (chociaż jeszcze gleby letniej brak) a zapewne w tym odczuciu będę osamotniony
KaZi, idzie do przodu a to najważniejsze <ok>
Chociaż to tylko kwestia gustu, i w oczekiwaniu na Ronal Turbo, moje obecne dla mnie są fajne (chociaż jeszcze gleby letniej brak) a zapewne w tym odczuciu będę osamotniony
KaZi, idzie do przodu a to najważniejsze <ok>
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
https://audi80.pl/audi-80-b4-avant-t ... htm#431478
Macie kolejnego świeżaka na Brokach :mrgreen:
Panowie Borbet A w takim rozmiarze jest napewno rzadziej widziany i skoro właściciel zmienił felgi na takie a nie inne więc mu się podobały. Dzisiaj jak lalka była wylizana to super się prezentowały.
Macie kolejnego świeżaka na Brokach :mrgreen:
Panowie Borbet A w takim rozmiarze jest napewno rzadziej widziany i skoro właściciel zmienił felgi na takie a nie inne więc mu się podobały. Dzisiaj jak lalka była wylizana to super się prezentowały.
Dzięki za pozytywne i negatywne oceny
Brocków jest dużo więcej na forum, tylko teraz nie moge sobie poprzypominać nicków... poza tym w tym roku dużo osób chwaliło się że kupiło/kupuje Brocki... A dla mnie Borbet A jest bardziej kultową felgą. Płaski dekiel i rant w polerce i nic im więcej nie potrzeba :mrgreen:
Dziś byłem na zlocie VAG w Bałtowie. Zrobilem kilka nowych fotek. BRA niestety tylko pożyczona... ale myśle że jak gotówka pozwoli to sprawie sobie takie cacuszko :mrgreen:
Brocków jest dużo więcej na forum, tylko teraz nie moge sobie poprzypominać nicków... poza tym w tym roku dużo osób chwaliło się że kupiło/kupuje Brocki... A dla mnie Borbet A jest bardziej kultową felgą. Płaski dekiel i rant w polerce i nic im więcej nie potrzeba :mrgreen:
Dziś byłem na zlocie VAG w Bałtowie. Zrobilem kilka nowych fotek. BRA niestety tylko pożyczona... ale myśle że jak gotówka pozwoli to sprawie sobie takie cacuszko :mrgreen:
jak to mówią za wschodnią granicą ładna kupeszka generalnie to miała być dla mojej żony, ale wlasicicel mnie zwodził, aż w końcu za którymś telefonem powiedział, że nie aktualne po czym kilka godzin później Kryśka sie pochwalił, że był przy zakupach ogólnie też wolę borbet a od brocków, aczkolwiek jedne i drugie uwielbiam i po 1 kpl sobie trzymam, ale uważam, że na brockach było lepiej w tej sytuacji .... ogólnie to gratki, i trzymaj dalej fason
a jak już to zribsz to zerwij też reszte bo czerwone audi coupe z tylnymi szybami czarnym to szczyt wieśniactwa .. ( wiesniak to dla mnie stan umysłu, a nie miejsce zamieszkania - tak dla jasności :mrgreen: )kris0181 pisze:Cudnie wprost Kaziq <ok> kółko pasuje w sam raz.
Daj znać kiedy bedziesz musiał zrywac folie z przednich drzwiUf <:P>