No i elegancko <ok>
Podobuja mi sie bardziej te felgi z oponami niz bez
Bez przesady, zaden mistrz :oops:
Chlopak tylko sie nie rozpedzaj za bardzo na tym wyblyszczonym bierzniku bo slisko sie robi
Pozdro.
Słonik pisze:</s></s>&lt;/s&gt;No i elegancko &lt;E&gt;&amp;lt;ok&amp;gt;&lt;/E&gt;&lt;br/&gt;<br/><br/>
Podobuja mi sie bardziej te felgi z oponami niz bez &lt;E&gt;:-D&lt;/E&gt;&lt;e&gt;<e><e>
</e></QUOTE></e></QUOTE>&lt;/e&gt;&lt;/QUOTE&gt;<br/><br/>
Mi również! &lt;E&gt;&amp;lt;ok&amp;gt;&lt;/E&gt; &lt;br/&gt;<br/><br/>
&lt;br/&gt;<br/><br/>
PS nagrałem filmik na wulkanizacji &lt;E&gt;:)&lt;/E&gt; Miałeś rację, że na te Keskinki naciąganie opon to pestka:&lt;br/&gt;<br/><br/>
&lt;YOUTUBE id="WUKHjUinZlw"&gt;&lt;URL url="<YOUTUBE id="WUKHjUinZlw"><URL url="<YOUTUBE id="WUKHjUinZlw"><URL url=" text=" ... <LINK_TEXT">> text="<YOUTUBE id="WUKHjUin"><URL url="> ... UTUBE&gt;&lt;br/"><YOUTUBE id="WUKHjUinZlw"><URL url=" text=" ... E>&gt;<br/">>
<br/><br/>
&lt;QUOTE author="S&amp;#x142;onik"&gt;&lt;s&gt;<QUOTE author="Słonik"><s><QUOTE author="Słonik"><s>
Słonik pisze:</s></s>&lt;/s&gt;Bez przesady, zaden mistrz &lt;E&gt;:oops:&lt;/E&gt;&lt;e&gt;<e><e>
Dla mnie jesteś mistrzem polerki &lt;E&gt;:mrgreen:&lt;/E&gt;&lt;br/&gt;<br/><br/>
<br/><br/>
&lt;QUOTE author="S&amp;#x142;onik"&gt;&lt;s&gt;<QUOTE author="Słonik"><s><QUOTE author="Słonik"><s>
Słonik pisze:</s></s>&lt;/s&gt;Chlopak tylko sie nie rozpedzaj za bardzo na tym wyblyszczonym bierzniku bo slisko sie robi &lt;E&gt;;-)&lt;/E&gt;&lt;e&gt;<e><e>
Takim preparatem psikałem, bieżnika nie wolno, ale ja je rozjeżdżę &lt;E&gt;:)&lt;/E&gt;
Kurcze na tej oponce to będziesz musiał uważać taka jest cieniutka (przeciętne dziury są dla niej za głębokie ). Nie porysowali rantu na wulkanizacji? Napisz mi na PW jak możesz gdzie zakładałeś to może też tam uderzę. Czekam na efekt na aucie.
Co to duzo pisac, jest mega pozytywnie <ok>
Ale masz racje ze z tylu dystansik by sie jeszcze przydał i podciagnij koncówke wydechu do góry zeby tak nie wisiała :-x
Ladnie siadlo tak jak mowilem ze dobrze zawias wybiera z kompletem na pokladzie:) na upartego to i 18'' z profilem 30 hehe kolczat zobacz paste automax do polerki efekt masz na moich rantach polecam
Harry71, wjasnie automaxa uzywalem, ale powiem Ci ze blad chyba lezy w olerce papierem... by trzeba bylo podpiac pod przednie kolo i jechac jeszcze z 2000 pozniej 2500 i znowu pasta, ale ja nie mam czasu sil checi i auta w garazu ;p
ATLAS, no ja się wcale nie dziwię, że karki kręci. Koło na fotach robi super wrażenie a co dopiero na żywca. :shock: Dobra robota Słonik Jak najmniej dziurawych dróg życzę.