[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
Mi również! <ok>Słonik pisze:No i elegancko <ok>
Podobuja mi sie bardziej te felgi z oponami niz bez
PS nagrałem filmik na wulkanizacji Miałeś rację, że na te Keskinki naciąganie opon to pestka:
Dla mnie jesteś mistrzem polerki :mrgreen:Słonik pisze:Bez przesady, zaden mistrz :oops:
Takim preparatem psikałem, bieżnika nie wolno, ale ja je rozjeżdżęSłonik pisze:Chlopak tylko sie nie rozpedzaj za bardzo na tym wyblyszczonym bierzniku bo slisko sie robi
-
- Forum Audi 80
UPDATE 2010-04-04
Dziś wybija rok odkąd mam moje śliczne cabrio w posiadaniu dosłownie i w przenośni to ŚWIĘTO NARODOWE <ok>
Oto jak wyglądała w południe moja niunia na nowym zawieszeniu i w nowym obuwiu:
Nic a nic nie obciera, nawet przy 4 osobach na dziurawych drogach. Z tyłu na pewno założę dystanse przykręcane do piasty i dzięki nim będę miał idealne ET - ET ZERO (0) 8-) Z przodu jeszcze pomyślę...
Dodam, że jak tylko się gdzieś zatrzymałem to od razu robił się tłum gapiów i 'spytków' a gdy siostra jechała za mną przez kilka kilometrów to obserwowało skręty szyi przechodniów i innych uczestników ruchu
Dziś wybija rok odkąd mam moje śliczne cabrio w posiadaniu dosłownie i w przenośni to ŚWIĘTO NARODOWE <ok>
Oto jak wyglądała w południe moja niunia na nowym zawieszeniu i w nowym obuwiu:
Nic a nic nie obciera, nawet przy 4 osobach na dziurawych drogach. Z tyłu na pewno założę dystanse przykręcane do piasty i dzięki nim będę miał idealne ET - ET ZERO (0) 8-) Z przodu jeszcze pomyślę...
Dodam, że jak tylko się gdzieś zatrzymałem to od razu robił się tłum gapiów i 'spytków' a gdy siostra jechała za mną przez kilka kilometrów to obserwowało skręty szyi przechodniów i innych uczestników ruchu
-
- Forum Audi 80
dokladnie konczysz papierkiem 2500 pasta i lustro http://www.allegro.pl/item985495521_kol ... f_vat.html efekt koncowy tym bawelnianym koleczkiem:D