Coupe Zay #CFL /BrockB1/Sok/SZWAP???#
spaykee, Akurat to nie ja się bawilem w PS ale na moją prośbę to było i tak z nudów sobie to wstawiłem na forum. Co do koloru to już kupiłem farbke i jest wybrany kwiestia kilku ciepłych dni i będzie. Co do kupna felg to ani 15" ani 17" mnie nie zadowala xD pauko dzięki za słitaśne słofa xD <palma>
pawelrybak15, Dizel hmm niby jak wybierałem auto to szukałem TDi czy tam TD ale nie zadowalał mnie dzwięk i dla tego wybrałem 5garków które robi robote :mrgreen: Heh nawet nie muszę pisać co sądze o bocianie pod maska w Qupie bo deejay.ftb wyjaśnił to wszystko i w całości go popieram :mrgreen:
Co do grilla to go nie zmienie bo uwielbiam jak ludzie szukają znaczków na aucie i nie mogą znaleźć xD No i grill nawiązuje do Germana czyli usunięcie oznaczeń marki choc Qupie do germana jeszcze wiele brakuje ale wszystko w swoim czasie :mrgreen:
Pozdro All
pawelrybak15, Dizel hmm niby jak wybierałem auto to szukałem TDi czy tam TD ale nie zadowalał mnie dzwięk i dla tego wybrałem 5garków które robi robote :mrgreen: Heh nawet nie muszę pisać co sądze o bocianie pod maska w Qupie bo deejay.ftb wyjaśnił to wszystko i w całości go popieram :mrgreen:
Co do grilla to go nie zmienie bo uwielbiam jak ludzie szukają znaczków na aucie i nie mogą znaleźć xD No i grill nawiązuje do Germana czyli usunięcie oznaczeń marki choc Qupie do germana jeszcze wiele brakuje ale wszystko w swoim czasie :mrgreen:
Pozdro All
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No to widzę, że się znacząco różnimy :mrgreen:
Mnie dźwięk generowany przez wszelakie silniki benzynowe przyprawia o ból głowy, natomiast Diesla po prostu uwielbiam, zwłaszcza te Turbo w których słychać świst turbiny <zly>
Coupeta z dobrze wymodzonym TDIkiem pożerałaby na śniadanie 5 garowe 2,3 <ok>
Mnie dźwięk generowany przez wszelakie silniki benzynowe przyprawia o ból głowy, natomiast Diesla po prostu uwielbiam, zwłaszcza te Turbo w których słychać świst turbiny <zly>
Coupeta z dobrze wymodzonym TDIkiem pożerałaby na śniadanie 5 garowe 2,3 <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Najlepiej odrazu napisać, że gdyby Kupeja była w tdi to by się z niej zrobiło furę co pozabija wszystkich na texas 1 mile. Porównywanie modzonego silnika do serii to głupie gadanie.
Do takiej Coupe z 1Z wymodzonym odrazu zamontować 6 tłoczkowe heble od Porsche. Kij tam, że zwykłe hamulce dadzą radę - wszak hamulce są robione do hamowania z prędkości maksymalnej samochodu, a to czy auto przyspiesza do 100km/h w 3sek czy w 20 sek nie ma znaczenia jeśli V max w obu przypadkach będzie takie samo - ale na napinkę "co by było gdyby" będzie idealne.
Pozdrawiam.
Do takiej Coupe z 1Z wymodzonym odrazu zamontować 6 tłoczkowe heble od Porsche. Kij tam, że zwykłe hamulce dadzą radę - wszak hamulce są robione do hamowania z prędkości maksymalnej samochodu, a to czy auto przyspiesza do 100km/h w 3sek czy w 20 sek nie ma znaczenia jeśli V max w obu przypadkach będzie takie samo - ale na napinkę "co by było gdyby" będzie idealne.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2010, 20:41 przez slugs, łącznie zmieniany 2 razy.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Co do modzenia NG to radzę popatrzeć co z tym silnikiem robiono na świecie, nie brać przykładu z Poslki, bo u Nas nawet 2.2 turbo robi się do dupy, w porównaniu np ze Szwedami. Nie generalizuje, ale tak jest.
A jeśli Ci wtrysk mechaniczny przeszkadza to się bo zmienia na elektro. Poczytaj sobie o megasquircie np.
nie idzmy już w S-F z tym AFN w Coupe. Bo jakiś oszołom tu wpadnie i da za przykład 2.7 BiT w odwecie i rozmowa zejdzie na wkładanie urojnoych silników, od benzyny po odrzutowe aż po plany skonstruowania czegoś o napędzie nuklearnym.
A jeśli Ci wtrysk mechaniczny przeszkadza to się bo zmienia na elektro. Poczytaj sobie o megasquircie np.
nie idzmy już w S-F z tym AFN w Coupe. Bo jakiś oszołom tu wpadnie i da za przykład 2.7 BiT w odwecie i rozmowa zejdzie na wkładanie urojnoych silników, od benzyny po odrzutowe aż po plany skonstruowania czegoś o napędzie nuklearnym.
Ja tam powiem tyle że gówno jest najlepsze na laski <ok> i do lansu <ok> Tak jak pisza chłopacy każdy silnik da się zmodzić tylko zalezy jakim kosztem. Paweł nie wiem czy słyszaleś ale nawet da się uturbić NG bez zmiany k-jeta. A jak się wsadzi MS to się zaczyna zabawa xD hah
A dziwięk 5ciu garów na przelocie powoduje .... hmm tego nie napisze bo kris mnie od dresiarzy na gg wyzywa <rotfl2>
A dziwięk 5ciu garów na przelocie powoduje .... hmm tego nie napisze bo kris mnie od dresiarzy na gg wyzywa <rotfl2>
Bujaj się brudny dresie <haha> Mi mama dziś mój dres wyprała <cieszy> I nie śmieje się z BMW bo sam bym chcial E30 lub serie 8 <:P>kris0181 pisze:No to coś na wzór Zaya <ok> <rotfl2> ;pslugs pisze:dresiarze umysłowi to jezdza lipnymi audi a smieja sie z tych co maja fajne bmw
A co do boczków to znowu się zabawa rozpocznie xD ale jak zrobie to zdjęć nie wstawie oglądać będzie mozna na zlotach i spotach <cieszy>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wiadomo że silniki benzynowe można modzić ale nadal będą brzmieć tak samo okropnie jak przed modami (moja subiektywna opinia, każdy lubi co innego). AFN w Coupe to przecież nie jest wielce nierealna sprawa, to przecież tylko 1,9 TDI <ok>
Skoro do B3 pakowano nawet V8, to dlaczego AFN w Coupe jest nierealny ?
Ja jakbym miał sporo kasy, to bym do swojego B3 wpakował V10TDI i wtedy z pewnością byłby to samochód do zabijania <zly>
I wtedy nawet modzone NG i inne modzone motory jakie seryjnie były w 80tkach i 80tkopodobnych nie dadzą mu rady, no ale to już faktycznie troche Science Fiction :lol: :mrgreen:
No ale pomarzyć dobra rzecz <ok>
P.S. Rozwalił mnie pomysł z Coupetą o napędzie atomowym <zly>
Skoro do B3 pakowano nawet V8, to dlaczego AFN w Coupe jest nierealny ?
Ja jakbym miał sporo kasy, to bym do swojego B3 wpakował V10TDI i wtedy z pewnością byłby to samochód do zabijania <zly>
I wtedy nawet modzone NG i inne modzone motory jakie seryjnie były w 80tkach i 80tkopodobnych nie dadzą mu rady, no ale to już faktycznie troche Science Fiction :lol: :mrgreen:
No ale pomarzyć dobra rzecz <ok>
P.S. Rozwalił mnie pomysł z Coupetą o napędzie atomowym <zly>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: