Audi Cabriolet 2.6 V6
Póki co, to ja mam pracę, pisanie pracy mgr. oraz koleżanki Nie bardzo dysponuję czasem na polerowanie
Ile w moim przypadku kosztowałoby polerowanie rantów?
Poza tym, oświadczam, że Autopolitura to jest do dupy#. W przypadku mojego auta jej efekt jest inny niż bym chciał. Rozjaśnia lakier oraz uwydatnia odpryski itp. Jednak nie ma to jak pasta polerska. Wydobywa głębie lakieru przez co lakier jest ciemniejszy oraz odpryski są mniej widoczne.
<zyga> <zyga>
Jakiś środków używacie?
Zastanawiam się też nad polakierowaniem dokładek zderzaków oraz progów (tak jak u kolczata) bo męczy mnie już konserwowanie tej czerni. Poza tym barek ma już ubytki w miejscu, gdzie ścieka woda tworząc mało estetyczny efekt. Wie ktoś ile może kosztować taki zabieg u lakiernika? ATLAS, Krzysiek zajmuje się lakierowaniem?
Aaa.. jeszcze jedna prośba ATLAS. Z racji tego, że z Ciebie grafik-czarymary to miałbym prośbę i pytanie. Czy gdybyś miał trochę czasu to mógłbyś zrobić z tego normalną grafikę? Chodzi o to, że jest to zdjęcie a chciałbym aby wyglądało jak zrobione na komputerze..
Ile w moim przypadku kosztowałoby polerowanie rantów?
Poza tym, oświadczam, że Autopolitura to jest do dupy#. W przypadku mojego auta jej efekt jest inny niż bym chciał. Rozjaśnia lakier oraz uwydatnia odpryski itp. Jednak nie ma to jak pasta polerska. Wydobywa głębie lakieru przez co lakier jest ciemniejszy oraz odpryski są mniej widoczne.
<zyga> <zyga>
Jakiś środków używacie?
Zastanawiam się też nad polakierowaniem dokładek zderzaków oraz progów (tak jak u kolczata) bo męczy mnie już konserwowanie tej czerni. Poza tym barek ma już ubytki w miejscu, gdzie ścieka woda tworząc mało estetyczny efekt. Wie ktoś ile może kosztować taki zabieg u lakiernika? ATLAS, Krzysiek zajmuje się lakierowaniem?
Aaa.. jeszcze jedna prośba ATLAS. Z racji tego, że z Ciebie grafik-czarymary to miałbym prośbę i pytanie. Czy gdybyś miał trochę czasu to mógłbyś zrobić z tego normalną grafikę? Chodzi o to, że jest to zdjęcie a chciałbym aby wyglądało jak zrobione na komputerze..
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2010, 11:02 przez quick, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
tylko ja nie przewidzialem jednej kwestii tego lakieru na progach... mianowicie przy takim odsadzeniu kola kamyki zniszcza mi caly bok samochodu, lacznie z lakierowanym progiem i lakierowanym dolem zderzaka takze warto wziac to pod uwage bo audi bez powodu nie robila tych czesci czarnym barankiem ;]quick pisze:Zastanawiam się też nad polakierowaniem dokładek zderzaków oraz progów (tak jak u kolczata)
u mnie jest na oryginalnym baranku pomalowane z tym że ja tego nie malowałem takie autko już kupiłem gdyż jest on oryginalnie zrobiony fabrycznie i gładzić go myślę nie ma po co szkoda niszczyć powłoki oryginalnej ewentualnie lekko zmatowić papierem, prysnąć podkładem i na końcu lakierem, jeszcze pozostaje opcja dołożenia progu gładkiego ale to już kwestia gustu