Zmiana podświetlenia przycisków nad radiem.
Zmiana podświetlenia przycisków nad radiem.
Oto moje zmienione podświetlenie przycisków od ogrzewania tylnej szyby, świateł przeciwmgielnych przednich i tylnych oraz regulacji wysokości świateł. Jako że radio mam podświetlane na czerwono ale pokrętło przy nim i jeden przycisk na niebiesko myślę że no nie będzie się gryzło......Jestem też w trakcie zmieniania podświetlenia pokręteł od nawiewu na mocniejszy<krwisty>czerwony oraz na niebiesko podświetlenia wskaźnika poziomu paliwa oraz temperatury wody.......CO O TYM MYŚLICIE?????? pozdrawiam
- radziobiker
- Forum Audi 80
Ponieważ czerwona lampka w podsutce kojazy mi sie tylko z jednym miejscem publicznym <ok> a niebieski zlewa sie ladnie w tym miejscu z niebieskim welurem i tapicerkąDondawid pisze:TYGRYSQ posłuchaj....skoro są gusta i guściki i sądzisz że niebieski nie pasuje do audi to po jakie licho zrobiłeś sobie podświetlanie na niebiesko nad tylną kanapą??? naprawdę super to wygląda skoro to jedyny niebieski element...BRAWO
użyłem do tego 7 diodek 5mm z czego 4 były niebieskie oraz3 białe i jednej czerwonej 3mm. Do tego były rezystorki 870 Ohm. Na górę poszły niebieskie a na dół białe...w ostatnim przełączniku natomiast na pokrętło poszła czerwona dioda 3 mm.
[ Dodano: 2010-04-20, 21:17 ]
TYGRYSQ nie wiem jak dla innych ale według mnie podświetlenie w podsufitce powinno być po prostu białe tak jak i w schowku. Ale dajmy już spokój bo ta wymiana poglądów i tak niczego nie zmieni :lol:
[ Dodano: 2010-04-20, 21:17 ]
TYGRYSQ nie wiem jak dla innych ale według mnie podświetlenie w podsufitce powinno być po prostu białe tak jak i w schowku. Ale dajmy już spokój bo ta wymiana poglądów i tak niczego nie zmieni :lol: