[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Dziś w moim samochodze zawitała pompa wtryskowa 10mm z fiata croma 2.5 TD.
Jeszcze trzeba odpowiednią ją zestroić z silnikiem i z turbiną oraz przyda się jej porządne rozjeżdżenie (problemy z kątem dynamicznym) ale już teraz potrafi wywołać banana na twarzy :mrgreen: Komora wirowa a chodzi lekko jak mocna benzynka po krętych i górzystych drogach :mrgreen:
Temat będzie odpowiednio aktualizowany.
Wielkie podziękowania dla Visiona
Jeszcze trzeba odpowiednią ją zestroić z silnikiem i z turbiną oraz przyda się jej porządne rozjeżdżenie (problemy z kątem dynamicznym) ale już teraz potrafi wywołać banana na twarzy :mrgreen: Komora wirowa a chodzi lekko jak mocna benzynka po krętych i górzystych drogach :mrgreen:
Temat będzie odpowiednio aktualizowany.
Wielkie podziękowania dla Visiona
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
Trudno. Oj co się nie nagiąłem i nie nadopasowywałem. Ile przy okazji k*** i ch** leciało :mrgreen: Jeszcze trzeba trochę po poprawiać bo lampy nie sa idealnie w poziomie, prawy błotnik można by o 1mm do przodu posunąć, listwa podreflektorowa odstaje z prawej strony z 3 mm, jeden koniec zderzaka też gdzies o 2mm niżej. Także jeszcze wiele do prostowaniawujo1 pisze:a miałem zapytam się z ciekawości , powiedz trudno było założyć lampy listwy i zderzak tak żeby było ładnie spasowane ?? czy trzeba nad tym długo popracować ?? masz jakieś "ale" co do tego spasowania czy jest perfekcyjnie bo na foto co innego i w realu
- trepek
- Forum Audi 80
Może kiedyś, narazie inne plany mam Jakbym chciał wszystkie swoje plany na raz zrealizować to potrzebowałbym toczkę pieniędzy.matt1988 pisze:znam ten ból tylko VNT to moze załatwić ale za to na 10mm ciagnie jak głupi przynajmniej u mnie do ponad 5k. A fmic robisz??trepek pisze:ale wciąż poniżej 2000 obr to się toczy a nie jedzie
W najbliższym czasie muszę wymienić uszczelniacz wałka z krzywkami, pokrywa zaworów będzie od golfa III 2.0, elektryczne lusterka zagoszczą, nowy pająk, porządek z elektryką itp.
Generalnie - wielka rozpierducha samochodu :mrgreen: Trochę przodu, trochę silnika, cały środek wraz z deską rozdzielczą, porządek z hamulcami (nowe przewody) oraz przednie zawieszenie do roboty. Heh, goła karoseria zostanie
- wampir1988
- Audi 80 Klub
noo to ładnie ja już wiele tych rzeczy mam za sobą nawet elektryka już siedzi w autku (lusterka, szybki i szyber) teraz jeszcze muszę zmienić raz amory z przodu bo kupiłem kupę i jeden stukał (choć sprawność była ok) i założyłem stary. Jak będą fundusze na nowe to tylko jakiejś dobrej firmy np: sachs
aaa noo i bym zapomniał, ładnie się felaśki prezentują <ok>
aaa noo i bym zapomniał, ładnie się felaśki prezentują <ok>