[B4 AAZ] Jakie turbo kompatybilne?
[quote="WOJTEK26"]Przy WG jest 1 przewód cisnieniowy idacy z kol ssącego ale 2 przewód podcisnieniowy chodził z 2 strony gruszki, jakby wspomagał otwieranie zaworu.[/quote]
takk masz racje...
ale moje pytanie jest proste bo szukałem na allegro turbosprezarki z rodziny vw golfIII 1.9TD
tu mnie zaskoczyło bo wychodzi ze sa identyczne jak w mojej audicy.
co o tym sadzicie?????
takk masz racje...
ale moje pytanie jest proste bo szukałem na allegro turbosprezarki z rodziny vw golfIII 1.9TD
tu mnie zaskoczyło bo wychodzi ze sa identyczne jak w mojej audicy.
co o tym sadzicie?????
[quote="junglist"]powinna - o ile masz takie same flansze od kolektora i do downpipe(rura od wydechu)[/quote]
Silnik AAZ siedzi w: audi 80, vw golfie 3, passacie b3, passacie b4, pewnie można go też znaleźć w seacie ibizie/cordoba. Więc w tych silnikach bedą takie turbiny. A poszczególne modele różnią się rozmiarami a więc i maja inną charakterystyke pracy. Mniejsze wkrecają się szybciej i zaczynają ciagnąć na niższych obrotach.
Silnik AAZ siedzi w: audi 80, vw golfie 3, passacie b3, passacie b4, pewnie można go też znaleźć w seacie ibizie/cordoba. Więc w tych silnikach bedą takie turbiny. A poszczególne modele różnią się rozmiarami a więc i maja inną charakterystyke pracy. Mniejsze wkrecają się szybciej i zaczynają ciagnąć na niższych obrotach.