Nie śmiał bym protestować <ok>Może być taki rozkład jazdy?
[mazowieckie] majóVWka 2010
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
Hi Hi Hi musiał wygadaćkris0181 pisze:Musi jechac na przeszczep zęba <ok> zrobi mały lifting twarzy i szybciutko do Was dołączy <rotfl2> <:P>
sagem pisze:A kto prowadzi ?
Z radiem to dobra koncepcja wyrobiona wielokrotnie w trasach klubowych do lublina <ok> Pozwala zbić kolumne coby się nie wciskali nam i żeby nie zapie....... za bardzo. Wlepy majóvwkowe też bym rozstawił przód/tył jakbyśmy kogoś mijali będzie wiedział.Łysy_18 pisze:Proponował bym aby był to ktoś z CB-radiem, mogę być ja bądź ktokolwiek inny z tym urządzeniem
Jak dla mnie olej lekarza i jedź, nowy charakterny bad look mnie nie razideejay.ftb pisze:wezne wezne, szkoda tylko ze nie bede mogl pojechac z Wami
Witam, ja co prawda na tą imprezkę nie jadę i żałuję, ale mogę pomóc wam uniknąć korka na rondzie w kołbieli, na tej mapce co podał kacper wyskoczylibyście 40m przed rondem po prawej stronie, tylko musielibyście jechać od promenady przez Otwock, w Otwocku bym was przejął i poprowadził do kołbieli. Jazda od promenady do ronda zajmuje tą trasą około 40 min. Jeżeli was to urządza to mogę komuś podać kom.
-
- Forum Audi 80
OT
/OT
[ Dodano: 2010-07-12, 09:02 ]
trwalo to swoje ale wreszcie popelnilem filimszcze, zapraszam :mrgreen:
plotkarz. po tym jak w ogolniaku na zajeciach z PO przykleila mi sie do facjaty maska P-gaz to i siekiera mi nie pomoze.kris0181 pisze:Musi jechac na przeszczep zęba <ok> zrobi mały lifting twarzy i szybciutko do Was dołączy <rotfl2> <:P>
'bad look' to ja fe moge conajfyfej f skutefe frobic, nie maf pojecia jak to feplenienie mnie drafni <mur> <rotfl2>kacper85 pisze:Jak dla mnie olej lekarza i jedź, nowy charakterny bad look mnie nie razi
a czy Ty jeden masz plytafon w samochodzie? wydech wez ogarnij we furze a nie audiofila udajeszŁysy_18 pisze:Przy okazji, jeśli ktoś chce słuchać normalnej muzyki to niech zabierze muzykę ale tylko na CD-Audio. Moje radio nie odtwarza mp3(bo nie uznaję muzyki w tym formacie do słuchania w aucie) :mrgreen:
/OT
[ Dodano: 2010-07-12, 09:02 ]
trwalo to swoje ale wreszcie popelnilem filimszcze, zapraszam :mrgreen: