Wypisz wymaluj Eko pompa ,pod pokrywą zieje pustką Oczywiście mozna przeszczepić górę od pompy z LDA .Jakby co to mam pompę od 1,6 td do sprzedania ,taniej raczej nie znajdziesz ,szczegóły w linku w moim podpisie :mrgreen:k11h pisze:Witam!
Chciałem zainwestować w swojego AAZ i kupić boost pina, z ciekawości rozkręciłem górną część pompy a tam nima nic :shock: Po opisie kolegi, który sprzedaje takie piny na allegro wydawało się, że to ta pompa, a jednak nie..
Mam teraz pytanie czy jest możliwość zmiany samej góry pompy, czy trzeba całą kupować, co raczej się nie opłaca..
[1.6/1.9 TD] Modyfikacje - jak podniesc moc - foto
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
murano, nr eco pompy ale góra wygląda na tą z LDA porównaj z rysunkiem i opisem
[ Dodano: 2010-06-30, 20:53 ]
[ Dodano: 2010-06-30, 20:53 ]
zdejmij czapką bo gorą jest ta właściwa najpierw porównaj z rysunkiem , odpowietrznik ?,bo dziura na rysik masz a eco góra nic tam nie ma a widziałem 2k11h pisze:Sprawdziłem, nic nie wychodzi z tej dziury :-|
Witam, szukam kogoś ze świętokrzyskiego kto by mi pomógł przy wymianie tego pina i ustawieniu go? nie chce się sam za to brać
http://allegro.pl/item1165147683_boost_ ... _bost.html takiego mogę kupić do swojego AAZ??
http://allegro.pl/item1165147683_boost_ ... _bost.html takiego mogę kupić do swojego AAZ??
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
bez podkładki jest większy zakres ruchu... - ZOSTAWIĆalban09 pisze:Gdy nie ma podkładki pod Pinem, to co robic? zostawic czy dorobic sobie ?
<ok> <ok>Labiel pisze:Co to może byc, gdy mi garett T3 na odłączonym WG ładuje tylko 1.3B? kończy się już?
Albo brak wachy która dałaby radę rozpędzić go bardziej <ok>
hm.. brak wachy? żartujecie
Dawke dałem większą, gdzieś tak o jakies 45%wkręciłem śrobe reg, obroty skoczyły do 1250, i potem chciałem je zmneijszyc lecz nie mam tej śroby co wszyscy i na tym "zderzaku" na pompie musiałem bardziej popuscic by bardziej wracała linka gazu.
Mówicie jeszcze wiecej mu dać? w sumie az tak dymu nie ma za mną, chyba lece do garażu podłubać go dalej
Dawke dałem większą, gdzieś tak o jakies 45%wkręciłem śrobe reg, obroty skoczyły do 1250, i potem chciałem je zmneijszyc lecz nie mam tej śroby co wszyscy i na tym "zderzaku" na pompie musiałem bardziej popuscic by bardziej wracała linka gazu.
Mówicie jeszcze wiecej mu dać? w sumie az tak dymu nie ma za mną, chyba lece do garażu podłubać go dalej
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: