WOJTEK26 pisze:Jednak podjąłem decyzje o zmianie powrotnej na Rail-a róznica jest tak nie wielka ze zostaje przy swojej listwie.
Czyli jednak gazownik wiedział co robi. Bo skoro nie ma różnicy - to po co przepłacać. <ok>
WOJTEK26 pisze:co do spalania to z pełnym bagaznikiem ( ledwo sie domknął) i 3osoby spalanie 9,5l przy sredniej 77 km/h na naszych drogach + korki we Wrocławiu.
Masz jeszcze kata? Ja ostatnio go wywalałem i bałem się o spalanie, bo różnie piszą, ale na trasie Kleczew => Łódź i "nazad" :lol: spalił mi trochę ponad 8.2l z tym że jechałem sam i raczej oszczędnie (jeśli można mówić o oszczędnej jeździe przebijając się 30km przez całą Łódź co zajęło mi godzinę - w drodze powrotnej było tak samo). Ostatecznie zrobiłem ponad 440km na pełnym zbiorniku gazu (w tym wypadku na pusty weszło mi jedynie 36,5l). Więc chyba jest ok.
Ale co do odmy to nie wiem czy jej odłączenie nie rozstrzeliło mi trochę map LPG bo byłem ostatnio u gazownika i przestawiał mapy LPG pod kątem nowych map PB. I w sumie chyba jest różnica bo teraz Audi ciągnie super, chyba nawet mocniej niż to było wcześniej.