Chyba będziesz musiał szukać od 6-5 cylindrówkiZagi84 pisze:Dołączę się do tematu obecnie ma samo MC czy jak kupie obojętnie jakie MC/BC to podejdzie bez przeróbek chodzi tylko o MC czy wszystkie kontrolki będą się wyświetlać prawidłowo bo do BC trzeba będzie podpiąć manetkę i sygnał.
[B4 1Z]Rezanie AC / BC + Manetka
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
1. Zależy jak jakie spalanie Ci wyliczył i pokazał tuż przed zatrzymaniem, ale np. jak toczysz się wolno na pierwszym biegu w korku to pokaże ostatnie spalanie które może być bardzo duże.
2. Na to nie zwróciłem uwagi (bo mam automatyczny włącznik świateł, który nie włącza mi podświetlania dopiero w nocy włączam sobie podświetlanie oryginalnym włącznikiem świateł) ale chyba powinno tak być jak opisujesz.
2. Na to nie zwróciłem uwagi (bo mam automatyczny włącznik świateł, który nie włącza mi podświetlania dopiero w nocy włączam sobie podświetlanie oryginalnym włącznikiem świateł) ale chyba powinno tak być jak opisujesz.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
nosze sie z zamontowaniem BC do diesla 1.6td czyli cos czego w fabryce nie montowali. mam juz kupiony potencjometr dzieki ktoremu w zaleznosci od wychylenia dzwigni gazu mam napiecie w zakresie 0,25-1,6V czyli tak jak powinno byc. jednak trafilem na takie zdjecie w tym temacie
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... a2ac8.html
wynika z tego ze sygnal spalania podawany jest w formie impulsow o czestotliwosci 15Hz. ma ktos moze info o prawdziwoscie tego? tzn czy sygnal spalania podawany jest w formie impulsow czy jako staly prad o napieciue w zakresie 0,25-1,6V?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... a2ac8.html
wynika z tego ze sygnal spalania podawany jest w formie impulsow o czestotliwosci 15Hz. ma ktos moze info o prawdziwoscie tego? tzn czy sygnal spalania podawany jest w formie impulsow czy jako staly prad o napieciue w zakresie 0,25-1,6V?
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
gdzieś juz pisaliśmy o tym i jest to stałe napięcie z tego co pamietam.
Tak na marginesie to podpowiem ci coś o screenach na klawiaturze masz taki klawisz Prt Sc SysRq jak wciśniesz go ekran ci się kopiuje do schowka i później tylko paint i wklejasz i masz gotowy zrzut ekranu i nie musisz robić zdjęcia monitora
Tak na marginesie to podpowiem ci coś o screenach na klawiaturze masz taki klawisz Prt Sc SysRq jak wciśniesz go ekran ci się kopiuje do schowka i później tylko paint i wklejasz i masz gotowy zrzut ekranu i nie musisz robić zdjęcia monitora
ten obrazek to nie moj. link do niego podany byl kilka stron wczesniej dlatego nic nie poradze, ze ktos nie potrafi robic screenow :mrgreen:shellah pisze:gdzieś juz pisaliśmy o tym i jest to stałe napięcie z tego co pamietam.
a wracajac do tematu to jezeli napiecie nie jest w formie impulsow to w takim razie da rade podlaczyc komputer do mojego diesla. takze obys shellah sie nie mylil