Na imię mam Damian. Od dnia 01.05.2010 jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI B4 Avant 1.9 TDi. Jest to moje pierwsze AUDI w całej motoryzacyjnej historii, miałem 3 podejścia do zakupu audi i za trzecim razem udało się. 2 poprzednie podejścia zakończyly się zakupem całkiem innej marki, czego też nie żałuje. Auto z końcówki roku 94, już na Pierburgu, zachowane w pełnym oryginale jak fabryka wypuściła i tak zostanie... Autko posiada :

Silniczek 1.9 TDi z przebiegiem obecnie juz 217 000 kilometrów - w dniu zakupu 213352

W 2006 roku sprowadzone do Polski i poprzedni właściciel nakręcił w 4 lata niecałe 22 tyś kilometrów. Jestem 2 właścicielem w Polsce, w całej Historii auta 4. Lakier jak widać od dnia zakupu nie był polerowany przeze mnie - jest taki jaki był... Piękna szmaragdowa zieleń
PLANY

Co zrobiłem do tej pory :

SILNIK :

Autko po zakupie oczywiście przeszło porządny przegląd, pakiet startowy czyli wszystkie płyny, filtry, paski, całe hamulce, wymienione również wszystkie żarówki na diodowe.
Odpowiednia liczba Niutona zapewnia przyjemna jazde i bezcenne miny co poniektórych kierowców

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i z czasem jak będzie sie autko zmieniało oczywiście pozwole sobie na wrzucanie nowych fotek...