[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
Ja moją pognam tylko dlatego, bo nie mam gdzie jej trzymać. Mając inne auta do wyboru to 90tka będzie więcej stała i niszczyła się.
Jak narazie jest świeżo po przeglądzie i OC więc nie spieszę się ze sprzedażą <ok> A jak dobrze pójdzie to pozostanie na dłużej, bo szkoda mi jej i tych pięciu zdrowych garów :mrgreen:
Jak narazie jest świeżo po przeglądzie i OC więc nie spieszę się ze sprzedażą <ok> A jak dobrze pójdzie to pozostanie na dłużej, bo szkoda mi jej i tych pięciu zdrowych garów :mrgreen:
ktoś chyba tęskni za B3maciek122 pisze:A ja wam powiem nie sprzedawajcie swoich furek :!: :!:
jest godzina 2:07, otwieram butelke z piwem i zaczynam patrzec na przepiekny aluminiowy ori spoiler do 90-tki ktory wlasnie odebralem (podziekowania dla klubowiczki zana za sprzedaz i dla hiszpana za transport ) :mrgreen:
weź mnie nie załamuj JO? Jeszcze spojlerek koloru takiego jak moja balbinkaseba6891 pisze:jest godzina 2:07, otwieram butelke z piwem i zaczynam patrzec na przepiekny aluminiowy ori spoiler do 90-tki ktory wlasnie odebralem (podziekowania dla klubowiczki zana za sprzedaz i dla hiszpana za transport ) :mrgreen:
A wiesz, że jak go założysz to +20KM? :->
A tak na serio: fajny taki ameykancki :mrgreen:
Dobra odnośnie grilla 28.08.2010 w sobotę.
Spotykamy się o 17:50 przy markecie BILL. O 18:00 ruszamy na działkę Kasi i Łukasza.
Każdy kupuje sam (jedzenie i procenty). Pamiętajcie żeby za dużo nie kupować bo zazwyczaj dużo jedzenia zostaje.
Jeśli ktoś ma pytania odnośnie grilla - kontakt ze mną lub Łukaszem.
Osoby, które się zdeklarowały:
Ja, Łukasz i Kasia, Maciek, Marcin, Tomek i Marta (po 21:00), Mirek i Dorota.[/b]
Spotykamy się o 17:50 przy markecie BILL. O 18:00 ruszamy na działkę Kasi i Łukasza.
Każdy kupuje sam (jedzenie i procenty). Pamiętajcie żeby za dużo nie kupować bo zazwyczaj dużo jedzenia zostaje.
Jeśli ktoś ma pytania odnośnie grilla - kontakt ze mną lub Łukaszem.
Wsiono name pisze:Jeszcze jedna uwaga jezeli ktos ma jakies krzeselka lub stolik prosze zabrac ze soba bo beda tylko miejsca stojace <ok> a i mile widziane Panie zeby nie bylo ze nie ktore panie beda sie nudzily 8-)
Osoby, które się zdeklarowały:
Ja, Łukasz i Kasia, Maciek, Marcin, Tomek i Marta (po 21:00), Mirek i Dorota.[/b]
Ostatnio zmieniony 26 sie 2010, 16:39 przez Jaca997, łącznie zmieniany 6 razy.