Kalendarz Audi 80
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
dlatego też byłem za rozesłąniem info na mail do użytkowników forum <ok>luk448 pisze:OOO widze że były jakies zdjęcia do kalendarza,ankieta i głosowanie...Nie zaglądalem zbyt często ostatnio i oto skutki.echh
od stycznia teoretycznie ma ruszyć konkurs na rok 2012 ... wiec wszystko przed namikubik pisze: Żałuj Łukasz żałuj![]()
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Również pisałem o tym kilka stron wcześniej.spaykee pisze:dlatego też byłem za rozesłąniem info na mail do użytkowników forum
Jak pisałem kilka stron wcześniej najlepiej zrobić zgłaszanie kandydatów na "auto stycznia 2011" do 1 grudnia 2010. Przez grudzień ankieta. 1 stycznia 2011 wyniki głosowania i znamy auto Styczeń 2011 (które znajdzie się w styczniu kalendarza na 2012).spaykee pisze:od stycznia teoretycznie ma ruszyć konkurs na rok 2012
Potem do 15 stycznia 2011 zgłaszanie kandydatów na auto Luty 2011.
Od 15-31 stycznia 2011 głosowanie na "auto lutego 2011" itd. Żeby na koniec przyszłego listopada mieć wybraną dwunastkę na kalendarz 2012. Zostaje grudzień 2011 na druk i logistykę.
Więc projekt pt.: "Kalendarz 2012" powinien wg mnie ruszyć na dniach.
Fotki zgłaszanych najlepiej nawiązujące do pory miesiąca w której się startuje (tak żeby był porządek w następnym kalendarzu). Żeby znowu "ktoś" nam nie zarzucił że "popylina" i "że fotki nie pasują" do miesiąca.
A tak zapytam się odnośnie kalendarza 2011. Gdzie można składać zamówienia.
Żeby mieć już ilość do zamówienia do druku więc warto by było zrobić gdzieś listę chętnych ale taką już zobowiązującą i kwotę i konto do wpłat.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2010, 21:50 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.
sp.olsztyn, pomysl dobry z malym wyjatkiem...ja bym juz w grudniu zrobil konkurs na fotke grudnia 2012 i wtedy od stycznia juz jasno okreslic ze do 15 sa zbierane fotki od 15 do 30 ankieta.warunkiem udzialu jest przeslanie zdjecia w duzej rozedzielczosci na specjalnie zalozone konto mailowe.stamtad dopiero robimy miniaturki do ankiety.zdjecia nie sa widoczne do dnia rozpoczecia glosowania.mamy zakonczone wsio dnia 30 listopada .dwa tygodnie na realizacje czyli druk i przed gwiazdka 2011 mamy kalendarze w domku.amen
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No też dobrze. Czyli od 1 grudnia tego roku zaczynamy wysyłać swoje zgłoszenia na auto do kolejnego kalendarza na miesiąc grudzień. Masz rację. Z tym jednym miesiącem przeskoczymy o rok wcześniej.
Od 15-31 grudnia głosowanie/ankieta. Tu nie będzie takiego zamieszania więc normalną ankietę forumową można zrobić tak jak to było kiedyś robione. No i wiadomo że jak ktoś wygrał w którymś z miesięcy to w kolejnych już nie bierze udziału. No i dobrzę by było co by foty scenerią nawiązywały do pory roku.
Mam w pracy taki kalendarz firmy Hawle (firmy z armaturą wodną) i też konkurs zrobili i wygląda to mega bo są scenerie z budowlami wodnymi (warunek) pasujące do pory roku.
Od 15-31 grudnia głosowanie/ankieta. Tu nie będzie takiego zamieszania więc normalną ankietę forumową można zrobić tak jak to było kiedyś robione. No i wiadomo że jak ktoś wygrał w którymś z miesięcy to w kolejnych już nie bierze udziału. No i dobrzę by było co by foty scenerią nawiązywały do pory roku.
Mam w pracy taki kalendarz firmy Hawle (firmy z armaturą wodną) i też konkurs zrobili i wygląda to mega bo są scenerie z budowlami wodnymi (warunek) pasujące do pory roku.
sp.olsztyn, wiesz dodatkowe warunki typu sceneria i tak zweryfikuja userzy glosujac na to co bedzie aktualne.ale masz racje cos takiego zmotywowalo by ludzi do latania z aparatem a nie wkladaniem co miesiac swoich sztandarowcyh fotek......
[ Dodano: 2010-11-11, 15:33 ]
sp.olsztyn, no to pozostalo jeszcze prosic o blogoslawienstwo kubika i doca.kopsnij sie do mne na gg to sprobujemy przedstawic i zrobic caly projekt zeby przedstawic calosc administracji
[ Dodano: 2010-11-11, 15:33 ]
sp.olsztyn, no to pozostalo jeszcze prosic o blogoslawienstwo kubika i doca.kopsnij sie do mne na gg to sprobujemy przedstawic i zrobic caly projekt zeby przedstawic calosc administracji