[B3/B4] Ringi, obręcze, podświetlenie - Rezanko by Doc
Witam!!!
Panowie mam taki problem, dzisiaj z rana zabrałem się za wymianę żaróweczek w podświetleniu zegarów bo padły, ale mam mały kłopot bo kable do licznika są tak krótkie że nie ma możliwości całkowitego wyjęcia licznika na zewnątrz żeby odpiac kostki. No i jak ja mam to zrobic?? jest możliwośc dobrania się tam od półki pod kierownicą???
POMOCY
Panowie mam taki problem, dzisiaj z rana zabrałem się za wymianę żaróweczek w podświetleniu zegarów bo padły, ale mam mały kłopot bo kable do licznika są tak krótkie że nie ma możliwości całkowitego wyjęcia licznika na zewnątrz żeby odpiac kostki. No i jak ja mam to zrobic?? jest możliwośc dobrania się tam od półki pod kierownicą???
POMOCY
kolego zdejmujesz pokrętła i tam są 2 śrubki wykręcasz je ściągasz panel i twoim oczkom ukażą się 3 żaróweczki po 1.2 W każda tam niema żadnej diody jeśli jest orginalna instalacja.Walek804 pisze:Witam
jak sie dobrać do tunelu środkowego a dokładnie do pokreteł nawiewu ponieważ musze wymienić tam diode a za bardzo nie wiem jak sie do tego dobrać.Czy wpierw musze ściągnąc same pokretła i pozniej cały panel?
a składasz odwrotnie