Audi Cabriolet 2.6 V6
górnik, to Ty insynuowałeś jakie "PROFITY" wiążą się z takim kolorem
Ja nie mam na ten temat wiedzy
Poza tym, kilka stron temu ubolewałem nad koleżanką z pracy, która ma męża.. I bynajmniej nie był to lament przykrywkowy dla mnie 
ATLAS, jak się jeździ.. ? Póki co, zrobiłem 2 km. więc ciężko opiniować, natomiast mam wrażenie, że przejazd przez studzienki jest cichszy. Poza tym, 225/45 dawało mi się we znaki w garażu. Jak widać na zdjęciu gdzie mam założoną stal to garaż jest spadzisty. Przy skręcaniu na full opór podjeżdżając pod "górkę" odczuwałem tarcie koła o nadkole (+"przeskoki") na letnim felunku. Teraz brak jakichkolwiek niedogodności. Ba.. mam wrażenie, że lżej się prowadzi..?
Co to Basheka, to nie wiem o co chodzi
Chłopak nic ode mnie nie dostał ani ja od niego. Może chodzi o wskazanie dalszej modyfikacji 

ATLAS, jak się jeździ.. ? Póki co, zrobiłem 2 km. więc ciężko opiniować, natomiast mam wrażenie, że przejazd przez studzienki jest cichszy. Poza tym, 225/45 dawało mi się we znaki w garażu. Jak widać na zdjęciu gdzie mam założoną stal to garaż jest spadzisty. Przy skręcaniu na full opór podjeżdżając pod "górkę" odczuwałem tarcie koła o nadkole (+"przeskoki") na letnim felunku. Teraz brak jakichkolwiek niedogodności. Ba.. mam wrażenie, że lżej się prowadzi..?
Co to Basheka, to nie wiem o co chodzi

- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
a ja na przyszly sezon pozbywam sie szpetnych aero i kupuje stal ;p a ten zas na odwrot ;p kolo masz pewnie lzejsze teraz niz letnie wiec moze lzej sie prowadzi, a jezeli chodzi o tarcie o nadkole to masz kolejny powod zeby zmienic rozmiar opon ;]
co do Basheka to juz mowilem zeby zalozyl swoj temat <:P>
co do Basheka to juz mowilem zeby zalozyl swoj temat <:P>
Bashek, to chyba nie jest odpowiednie miejsce na takie pytania, ponieważ nie mam podłokietnika.. Podobno od Audi 100 (?) pasują.
Nieco lepsze zdjęcia z zimowego ogumienia.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Po założeniu 15' auto lżej się prowadzi. Do tego pompa wspomagania nie jęczy. Czy aż taka różnica jest w wadze między Speedlinami 15' a RH'ami 17' :shock:
Nieco lepsze zdjęcia z zimowego ogumienia.
Po założeniu 15' auto lżej się prowadzi. Do tego pompa wspomagania nie jęczy. Czy aż taka różnica jest w wadze między Speedlinami 15' a RH'ami 17' :shock:
No niestety, nie jest to co na lato ale jest lepiej niż czarna stal, która była wcześniej. Zastanawiam się nad dystansami.. Ogólnie w rzeczywistości jest nieco lepiej niż na zdjęciach.
Poza tym, szpetnie nie szpetnie to (m.in) na takich kołach z takimi parametrami i oponami były te auta sprzedawana
Zawsze zastanawiało mnie to, czy w latach 90' też była moda na nisko i szeroko w tych autach..
Jaki masz pomysł na stal?
Poza tym, szpetnie nie szpetnie to (m.in) na takich kołach z takimi parametrami i oponami były te auta sprzedawana

Jaki masz pomysł na stal?
quick ja na twoim miejscu nie przejmowałbym się tym że niezaciekawie wygląda, na zime najważniejsze jest że wygodnie i bezpiecznie , przyjdzie wiosna to znowu będzie jak należy. Dystanse jak masz jakieś wolne to możesz założyć ale jak zimowe koło wypóścisz za bardzo na zewnątrz to piach i wszystko to co sypią na drogi poobija ci błotniki 

- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
otoz to... tak tylko z przekasem pisze bo kazde z naszych aut wyglada ochydnie w zime ;p no moze poza Miśka i Atlasa, ale oni nie jezdza wiec sie nie liczy <:P>misiek_30 pisze:nie przejmowałbym się tym że niezaciekawie wygląda
ostatnio widzialem paska niebieskiego na czerwonej stali i dosyc to wygaldalo, wiec albo czerwien albo pod kolor auta, sie jeszcze zobaczy... do konca zimy mam czas :mrgreen: