[b3/b4] Ciekawostka - obnizanie -60mm i wiecej
-
- Forum Audi 80
dokładnie na -40 nawet się gwinta nie opłaca bo na sprężynach -40 i tak wszystko jest wysoko jak chesz mieć -40 to na allegro masz niedrogi zestaw mts albo texniksa sprężyny plus amory gazowe mam techniksył ale na sprężynach h&R 2 rok teraz będzie szedł im i biedy niema tylko niżej by sie zdało bo koń jest niesamowity ile tył jest regulowany na talerzykach to na przód gwint planuje jak tylko będzie $$
Posiadam swojej Audi 80 B3 zawieche -60/-60 mm i wygląda fajnie oraz fajnie sie jeździ.. oponki z felą to 195/50/15..... Teraz na lato zakładam gwint. Zobaczymy jak sie bedzie turlać autko...
Jazda po mieście z zawieszeniem -60 nie powoduje kolizji podwozia z podłogą, a na koleinach tez nie mam problemu....
Polecam dla chcących założyć....
Sprężyny JAMEX i amorki TA-TECHNIX , a jak pisałem teraz na lato gwint z KW... =D
Jazda po mieście z zawieszeniem -60 nie powoduje kolizji podwozia z podłogą, a na koleinach tez nie mam problemu....
Polecam dla chcących założyć....
Sprężyny JAMEX i amorki TA-TECHNIX , a jak pisałem teraz na lato gwint z KW... =D
-
- Forum Audi 80
panowie szybkie pytanko szukam zawieszki do mojej b3 60/40, w lato smigam na Azewach 16/9 et 15 i oponach 215/40/16, zastanawiam sie czy przy takim zawieszeniu bede mogl normalnie skrecac :mrgreen: glownie chodzi mi o to czy przednie kola beda tarly o nadkola bo wystaja od groma, to samo z tylu, jak to bedzie pod obciazeniem? http://moto.allegro.pl/sprezyny-sportow ... 82055.html jak dla mnie moge miec uzywane sprezyny i takich szukam, gdybym jednak nie znalazl czegos, takie beda okej do turystycznej jazdy? pozdrawiam
Na azevach i zawieszeniu -20 piesc jeszcze wejdzieArturo997 pisze:keczy, to załóż alu i zobacz ile masz miejsca jeszcze i kup odpowiednie springi
Kolczat pisze:keczy, w zeszlym roku na tour de slask zakladalismy do b3 sedan od Bartka moje 10cali, nie wiem czy ma glebe, chyba nie, ale nie wrozylem blotnika dlugiego zywota ;p
hehe, wlasnie tego sie obawiam, na plus pojdzie to ze z przodu zaloze opony 205 jak sie pozbede 215 rainsport 1