[Coupe typ 85]2.2 turbo MC EFI i 1.4 bara, 254KM i 409Nm.
Powiem tylko tyle, że tu jest spore grono niedowiarków, a komentarzy dwóch Panów nie skomentuje.MarcinC pisze:o co chodzi ? :oops: :oops: :oops:
Raczej uszczypliwość dwóch Panów.chybo101 pisze:Koncert życzeń :mrgreen:
Tyle z mojej strony.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2011, 15:52 przez Łysy_18, łącznie zmieniany 1 raz.
Po pierwsze primo
Nie lejemy się z twojego swapa tylko z tytułu tematu. Brakuje tu jeszcze kawałka jakiego Grechuty.
Po drugie primo
Nie znamy się od wczoraj i dobrze wiesz jakie miałeś zapędy co do tamtej coupety i do tej.
Pamiętasz pewnie także o tym ze zaklepałem Ci do starej kupy 6A razem ze skrzynia :mrgreen: Oczywiście zlewka. Później pokazałeś ze masz zaklepanego MC-ka i nawet go zadatkowałeś, co jak się okazało później nieprawda.
Wiec proszę nie win nas za to ze mamy takie, a nie a inne zdanie na ten jak widzę drażliwy temat dla Ciebie. Ja nie oglaszam na wszystkich forach ze będę miał AGB.
I pamiętaj jak zrobisz tego swapa to bedziemy sie cieszyc razem z toba.
Pozdrowienia.
Nie lejemy się z twojego swapa tylko z tytułu tematu. Brakuje tu jeszcze kawałka jakiego Grechuty.
Po drugie primo
Nie znamy się od wczoraj i dobrze wiesz jakie miałeś zapędy co do tamtej coupety i do tej.
Pamiętasz pewnie także o tym ze zaklepałem Ci do starej kupy 6A razem ze skrzynia :mrgreen: Oczywiście zlewka. Później pokazałeś ze masz zaklepanego MC-ka i nawet go zadatkowałeś, co jak się okazało później nieprawda.
Wiec proszę nie win nas za to ze mamy takie, a nie a inne zdanie na ten jak widzę drażliwy temat dla Ciebie. Ja nie oglaszam na wszystkich forach ze będę miał AGB.
I pamiętaj jak zrobisz tego swapa to bedziemy sie cieszyc razem z toba.
Pozdrowienia.