Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Otrzymane kalendarze

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 25 lut 2011, 11:00

tomkom1 pisze:takze nei amrudzic podziwiac i w czerwcu zapraszam z propozycjami waszymi gdzie mamy wydrukowac.kogo polecacie i za kogo wezmiecie odpowiedzialnosc.
... i chciałbym wtedy zobaczyć tych co mają najwięcej do powiedzenia jak udzielają się w sprawie kalendarza '11...

Dużo gadać to każdy potrafi, ale zrozumieć poświęcenie innych to mało kto...

Robert1849
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Robert1849 » 26 lut 2011, 00:00

no panowie nie marudzę ale bardzo mi zależało na tym kalendarzu a ciągle go nie widzę ....
poruszę temat na poczcie ale muszę miec pewność że został wysłany

Garsija
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Garsija » 26 lut 2011, 15:57

Niki20 pisze:
tomkom1 pisze:takze nei amrudzic podziwiac i w czerwcu zapraszam z propozycjami waszymi gdzie mamy wydrukowac.kogo polecacie i za kogo wezmiecie odpowiedzialnosc.
... i chciałbym wtedy zobaczyć tych co mają najwięcej do powiedzenia jak udzielają się w sprawie kalendarza '11...

Dużo gadać to każdy potrafi, ale zrozumieć poświęcenie innych to mało kto...
Nie duzo gadac tylko wywiazywac sie z tego za co sie zabiera, chodzi o to ze kalendarze byly niby wszystkie wyslane a co sie okazalo na kopercie data byla o wiele pozniejsza, gdyby ktos powiedzial ze stalo sie tak czy tak i kalendarze zostana wyslane dopiero za 2 czy 3 tygodnie to ok, nie byloby tej glupiej dyskusji.... Nie wiem tylko po co bylo to ukrywanie ze wszystkie wyslane a jednak nie byly. o to sie tu głownie rozchodzi, bo to ze jest za ciemny czy pognieciony jest mniej wazne, wazne ze jest. <piwo> panowie i bez urazy <ok>

tomkom1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomkom1 » 26 lut 2011, 21:05

Garsija, no to przynajmniej szacun ze ostygles.....co do wysylki sam wiem ze sa rozne sytuacje.wiec bede bronil doca.....

[ Dodano: 2011-02-26, 21:07 ]
na przyszlosc moze po prostu wprowadzis system dytrybucji regionalny...
w kazdym wiekszym miescie wojewodzkim odbywaja sie spoty...wystarczy zaczac zasady rozprowadzania od stwierdzenia ze towar bedzie do odbioru na spocie tu i tu.i tyle.wtedy idzie 15 paczek a nie 70...w kazdym spotowisku jest jeden odpowiedzialny i sumienny ludzktory dostaje paczke i liste....i to userom bedzie zalezc na wizycie na spocie..moze pierwszy raz w zyciu... <ok> <ok>

szafa19
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: szafa19 » 28 lut 2011, 21:33

tomkom1 pisze:Garsija, szafa19, przez 3 strony bijecie piane i na to poszedl datek na klub.na miejsce na wasze pierdoly.akcja wyszla spontanicznie.w ciagu miesiaca zlozylismy wszystko w calosc....najlepiej siedziec z boku a potem drzec ryja ze jeszcze sluzba do lozka nie przyniosla kalendarza.siedzialem tu przez chwile na tym forum...w tym czasie ruszyl temat kalendarza.zrobiono akcje saszetek do kluczy,reaktywowano 80 miesiaca.gdzie dalsze wasze inicjatywy?wasze wlasnie czyli swiezych albo malo zanagazowanych userow.
na koniec wam powiem tyle,wszystko mozna zalatwic spokojnie ale jak ktos drze gembe to po zlosci wyslal bym mu spowrotem kase i niech sobie powiesi na scianie banknoty...
na koniec co do jakosci....dostalem rowniez kalendarz z sasiedniego forum.a6.to jest dopiero zenada.tam walczono z tym przez rok.czyli przez rok zbierano zdjecia wiadomo bylo ze bedzie.a mimo to nikt sie tym nie zajal powaznie i tez docieraja w lutym...do tego w tej cenie mam format a4...smiech na sali.nawet w malym kiblu ginie na scianie...
takze nie marudzic podziwiac i w czerwcu zapraszam z propozycjami waszymi gdzie mamy wydrukowac.kogo polecacie i za kogo wezmiecie odpowiedzialnosc.
spoko, ja i tak zostanę przy swoim... prawda jest taka że mnie oszukiwano przez ponad miesiąc... w sumie to szkoda że ktoś mi nie zaproponował zwrotu kasy... a skoro już ten datek ode mnie poszedł na "bicie piany" to sobie będę bił pianę ile mi się będzie podobało...
a i tak wiadomo że zawsze będziecie najeżdżać na tych co się mniej angażują... zapłaciłem tak samo jak inni, ba nawet lepiej od niektórych bo w trybie natychmiastowym wpłaciłem pieniądze, i tak jak każdy mogę domagać się tego za co zapłaciłem. Ale to wszystko co tutaj piszę i tak zaraz zostanie najechane przez stałych bywalców. Pozdrawiam, życzę powodzenia za rok.

tomkom1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomkom1 » 28 lut 2011, 21:47

szafa19, to tak...piszczec mozesz na www.pudelku.pl pod zdjeciem dody eletrody.
obrazasz nas i twierdzisz ze wplacajac kase masz prawo robic szum.nie tak dziala to forum...
jesli jestes niezadowolony podaj numer konta odesle ci hajs za kalendarz pod warunkiem ze mi go odeslesz.moze bc z podobna zwloka jak ty.czekales.to tyle wzgledem kalendarza.
twoj podpis pod postami rodzi dziwne skojarzenia proponowalbym aby ktos z moderacji zareagowal.nie w dobrym smaku jest zabawa literami w celu utworzenia oblesnego slowa.
mam nadzieje ze Endriu zakonczyl wysylke i wszystkim juz dotarlo.i ze za chwile zamkniety bedzie ten temat.

szafa19
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: szafa19 » 28 lut 2011, 22:17

Dzięki, kalendarz sobie zachowam. W tym momencie to Ty mnie obrażasz i w przeciwieństwie do mnie nie wykazujesz nawet odrobiny szacunku... I jak narazie to jedynie Tobie przeszkadza mój podpis, jakbyś chciał wiedzieć tak się u nas mówi na auta na rejestracjach FKR. Jeżeli aż tak Cię to razi oczywiście usunę, abyś mógł spokojnie spać.
Pozdrawiam.

ysiul
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ysiul » 28 lut 2011, 22:28

szafa19 pisze:a i tak wiadomo że zawsze będziecie najeżdżać na tych co się mniej angażują...
szafa19, nikt na nikogo nie najeżdża tylko po prostu Twoje wywody są bezsensowne. Wiele osób czekało, nie Ty jeden, każdy wpłacił pieniądze a czy wcześniej czy później to bez większego znaczenia, nawet jeśli byś wpłacił więcej nie upoważniało by Cie to do:
szafa19 pisze:datek ode mnie poszedł na "bicie piany" to sobie będę bił pianę ile mi się będzie podobało...
. Myślę że to tyle w kwestii wyjaśnienia Twoich wątpliwości. <ok>

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 28 lut 2011, 22:45

tomkom1 pisze:na przyszlosc moze po prostu wprowadzis system dytrybucji regionalny...
w kazdym wiekszym miescie wojewodzkim odbywaja sie spoty...wystarczy zaczac zasady rozprowadzania od stwierdzenia ze towar bedzie do odbioru na spocie tu i tu.i tyle.wtedy idzie 15 paczek a nie 70...w kazdym spotowisku jest jeden odpowiedzialny i sumienny ludzktory dostaje paczke i liste....i to userom bedzie zalezc na wizycie na spocie..moze pierwszy raz w zyciu... <ok> <ok>

Spoko... Dopłacać na drugi raz po 10zł do kalendarza to prosto z drukarni mogę rozwozić - jeszcze ciepłe :mrgreen: :mrgreen:

tomkom1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomkom1 » 28 lut 2011, 23:26

MIODEK, no i miodek cos czuje ze cie polubie w maju na zlocie...o ile bedziesz....

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 01 mar 2011, 00:34

Muszę dodać, że mój MIODEK dostarczył w styczniu i to w stanie idealnym,
także jest to sprawdzony kurier (zresztą nie raz już się sprawdził z gratami).

Co do komentarzy/wywodów/żali nie chce mi się wierzyć, że ktoś oburza się tak
z powodu ociągnięć w wysyłce. Przy takiej ilości jest to normalne. Trzeba mieć trochę
wyrozumiałości, a nie od razu się spinać i łapać nerwy. Nic tylko 24H wysyłać kalendarze,
żeby nikt nie poczuł się pokrzywdzony. Nie ma co się powtarzać, ale w takim tępie jak to
powstało to powinniśmy być zadowoleni z efektu, a nie doszukiwać się problemów.

Garsija
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Garsija » 02 mar 2011, 13:18

Wystarczyłoby tylko napisać ze wysyłka się opóźni a nikt by się nie spinał ;-) nie było po co kłamać bo na kopertach i tak była data nadania... :roll: Moim zdaniem temat jak studnia bez dna, nie ma co go drążyć bo nic dobrego nie przyniesie... W każdym razie jeszcze raz pozdrawiam <ok>

Robert1849
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Robert1849 » 02 mar 2011, 22:13

mamy marzec a ja ciągle nie dostałem kalendarza czy mogę otrzymać wiadomość od osoby która jest odpowiedzialna za wysyłkę, nie powiem cierpliwie czekałem ale wygląda że ktoś mnie robi w balona czy są jeszcze osoby które nie otrzymały kalendarza????????????????????????????????????????????????

tomkom1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomkom1 » 03 mar 2011, 07:43

Robert1849, udez poprostu przez pw do el directore doc.
jesli jestes jedyny a bardzo w to wierze to moze poczta zajechala sprawe

Awatar użytkownika
Wino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Wino
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Wino » 05 lis 2011, 20:50

Nie chciałem zakładać nowego tematu. Więc pisze tutaj, będzie może klubowy kalendarz na 2012 ??
Ktoś się przymierza do stworzenia go ??

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”